Hirmagazin.eu
Főoldal » Marsi Anikó családja és Palik Laci apukája abban reménykedett, hogy a család hazajön. Nem így lett.
Bulvár

Marsi Anikó családja és Palik Laci apukája abban reménykedett, hogy a család hazajön. Nem így lett.

2015 03 19 091741

Mint nemrégiben a Kiskegyed is megírta, Marsi Anikóék – hacsak éppen nem itthon vannak látogatóban – az utóbbi időben Argentínában éltek. A dél-amerikai országban Palik Lászlónak még autóversenyző időszakából vannak jó kapcsolatai, ezeket próbálta a már idehaza is jó ideje első­ sorban üzletemberként dolgozó egykori tévés kamatoztatni. Arra viszont még ő sem számíthatott, hogy Argentína államcsődbe jut, így aztán nagyon nehéz lesz ott bármiféle nyereséges vállalkozást üzemeltetni.

Márpedig neki egy feleséget és két iskolás gyereket kell valamiből eltartania. Pedig a család nagyon megszerette a semmihez sem hasonlítható, különleges hangulatú Buenos Airest, de most mégis továbbálltak.

– Valószínű volt, hogy Laciék nem fognak Argentínában maradni, hiszen az ország fizetőképtelensége az élet minden területére kihat – mesélte akkoriban a Kiskegyednek a család egy régi ismerőse. És igaza lett! Az egyik napilap értesülése szerint a költözés már meg is történt.

Ezért költöztek megint új földrészre Palikék Marsi Anikó családja és Palik Laci apukája abban reménykedett, hogy a család hazajön. Nem így lett.

Ám most sem hazafelé vették az irányt, helyette a házaspár a két gyermekükkel ma már egy Spanyolországhoz tartozó szigeten, Mallorcán él. Pedig Anikó családja és Laci apukája abban reménykedett, hogy ezután inkább hazaköltöznek, és végre a közelükben élhetnek újra a fiatalok. Erre azonban nemigen van remény, hiszen Laci külföldön képzeli el a saját és a családja életét, Anikó pedig az a klasszikus feleség, aki követi az urát, ahová az csak szeretné. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy a mediterrán éghajlat jót tesz nagyobbik fiuk, Vilmos légzőszervi betegsé­ gének, és a gyerekeik rövid idő alatt megtanulhatnak egy-két idegen nyelvet is.

BAJBAN VANNAK?

Senki sem tudja igazán, hogy merre járnak és mit csinálnak, csak az a biztos, hogy jó ideje eltűntek Magyarországról A tévézés mellett az autóversenyzéssel is felhagyott Palik Miközben ment a találgatás, hol fognak élni Palikék, itthon a NAV végrehajtást indított a házaspár egyik cége ellen. Valószínű azonban, ők nem nagyon aggódnak emiatt, mivel több jövedelmező cégük is működik itthon, nem is beszélve külföldi befektetéseikről.

Forrás: kiskegyed; Kép: kiskegyed;

Hasonló hírek

Ez nem vicc: Mától bárhol fegyvert ránthat Berki Krisztián

Mazsi

Aggasztó hírek érkeztek Demjén Ferenc állapotáról

Mazsi

MOST ÉRKEZETT! Rosszul lett Kozsó, aggódnak érte a rajongók!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------