Image default
Bulvár

Marsi Anikó családja és Palik Laci apukája abban reménykedett, hogy a család hazajön. Nem így lett.

2015 03 19 091741

Mint nemrégiben a Kiskegyed is megírta, Marsi Anikóék – hacsak éppen nem itthon vannak látogatóban – az utóbbi időben Argentínában éltek. A dél-amerikai országban Palik Lászlónak még autóversenyző időszakából vannak jó kapcsolatai, ezeket próbálta a már idehaza is jó ideje első­ sorban üzletemberként dolgozó egykori tévés kamatoztatni. Arra viszont még ő sem számíthatott, hogy Argentína államcsődbe jut, így aztán nagyon nehéz lesz ott bármiféle nyereséges vállalkozást üzemeltetni.

Márpedig neki egy feleséget és két iskolás gyereket kell valamiből eltartania. Pedig a család nagyon megszerette a semmihez sem hasonlítható, különleges hangulatú Buenos Airest, de most mégis továbbálltak.

– Valószínű volt, hogy Laciék nem fognak Argentínában maradni, hiszen az ország fizetőképtelensége az élet minden területére kihat – mesélte akkoriban a Kiskegyednek a család egy régi ismerőse. És igaza lett! Az egyik napilap értesülése szerint a költözés már meg is történt.

Ezért költöztek megint új földrészre Palikék Marsi Anikó családja és Palik Laci apukája abban reménykedett, hogy a család hazajön. Nem így lett.

Ám most sem hazafelé vették az irányt, helyette a házaspár a két gyermekükkel ma már egy Spanyolországhoz tartozó szigeten, Mallorcán él. Pedig Anikó családja és Laci apukája abban reménykedett, hogy ezután inkább hazaköltöznek, és végre a közelükben élhetnek újra a fiatalok. Erre azonban nemigen van remény, hiszen Laci külföldön képzeli el a saját és a családja életét, Anikó pedig az a klasszikus feleség, aki követi az urát, ahová az csak szeretné. Ráadásul az sem utolsó szempont, hogy a mediterrán éghajlat jót tesz nagyobbik fiuk, Vilmos légzőszervi betegsé­ gének, és a gyerekeik rövid idő alatt megtanulhatnak egy-két idegen nyelvet is.

BAJBAN VANNAK?

Senki sem tudja igazán, hogy merre járnak és mit csinálnak, csak az a biztos, hogy jó ideje eltűntek Magyarországról A tévézés mellett az autóversenyzéssel is felhagyott Palik Miközben ment a találgatás, hol fognak élni Palikék, itthon a NAV végrehajtást indított a házaspár egyik cége ellen. Valószínű azonban, ők nem nagyon aggódnak emiatt, mivel több jövedelmező cégük is működik itthon, nem is beszélve külföldi befektetéseikről.

Forrás: kiskegyed; Kép: kiskegyed;

Hasonló hírek

Pintér Tibort hazugsággal vádolják a börtönből

Géza

Azzal búcsúzunk mára, hogy elérhető a VILÁGBÉKE! Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Durva, amit halott férje számítógépén talált a magyar színész özvegye

Mazsi