Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Márky-Zay Péter hazaárulóknak nevezte ellenzéki társai egy részér.. – Szólj hozzá!

Dobrev Klára: olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott..

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje hazaárulónak nevezte azokat, akik eddig Karácsony Gergelyt támogatták, de a visszalépése után a DK-s politikus mögé állnak be. Szavaira többen reagáltak.

Márki-Zay Péter azt állította az ATV-nek nyilatkozva, hogy két politikusról is tud, akiket a DK zsarolni próbált. Arra a felvetésre, mit gondol azokról, akik korábban Karácsony Gergelyt támogatták, de a főpolgármester visszalépése után a második fordulóban Dobrev Klára mellett vannak, azt mondta: elszomorítja ez, ami Orbán Viktornak a hatalomban maradását szolgálja.

„Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat. És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban” – fogalmazott a miniszterelnök-jelölt.

Neveket nem árult el a hódmezővásárhelyi polgármester.

Szavaira reagált a DK-s jelölt, Dobrev Klára.

„Hazaárulózni a Fidesz szokott. Senki nem hazaárulózott le eddig senkit az ellenzéki összefogásban.

Soha. Mert ez tönkretesz mindent, amiért évek óta közösen dolgozunk. Olyan határt lépett át Márki-Zay Péter, amit mindenki átléphetetlennek tartott” – írta közösség oldalán.

Mindenki ezt olvassa most!

Hozzátette:

ez már valódi gyűlöletkampány.

Dobrev Klára jelezte, hogy az ő dolga ebben a helyzetben, hogy összetartsa az ellenzéki összefogást bármi áron és bárkivel szemben, mert enélkül nincs kormányváltás.

Barabás Richárd, a Párbeszéd szóvivője Facebook-oldalán kikérte magának Márki-Zay Péter szavait.

„Azt is végtelenül bántónak tartom, hogy megint név nélkül vádaskodsz. Ez az irány káros az együttműködésre, amelyért nagyon sok párt és civil szervezet éveket dolgozott” – írta a politikus, aki bocsánatkérést vár. Hozzátette azt is, hogy szuverén ember, aki képes zsarolás és hazaárulás nélkül döntést hozni.

Mindenki ezt olvassa most!

Barabás Richárd vasárnap hozta nyilvánosságra, hogy Dobrev Klárára voksolt a második fordulóban, szembe menve saját pártelnöke, Karácsony Gergely ajánlásával.

Nyitókép: Facebook, Dobrev Klára
infostart nyomán,

Hasonló hírek

Soros György találkozói egyértelműen politikai célt szolgálnak

Géza

Az EU nem foglalkozott kétmillió biometrikusan regisztrált menekülttel

Edit

Magyarország tiltakozik a migrációt támogató uniós fejlesztési terv ellen

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------