Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Márki-Zay interjúban ígérte meg: engedélyezné a melegházasságot

Márki-Zay Péter, az ellenzék kormányfő-jelöltje a CNN után az angol közszolgálati adónak, a BBC-nek is interjút adott: kifejtette, támogatná az azonos neműk polgári házasságát, bevezetné az eurót, valamint szorosabb európai uniós összefogást szeretne, beleértve egy „európai FBI” létrehozását is.

Kifejtette azt is, magát mindig is keresztény-konzervatívként határozta meg, hét gyermek édesapja, és azok, akik melléálltak, pontosan tisztában vannak az értékeivel. Ezzel az értékrenddel azokat is meg tudja szólítani, akik korábban a Fideszre szavaztak, mára azonban kiábrándultak belőle.

Mindenképpen támogatja az azonos neműek házasságát, de ez nincs ellentétben keresztény hitével, ugyanis a polgári házasság egy polgári jogi aktus. Úgy vélte, a bevándorlás kérdésében szerinte Orbán Viktor tettei és kijelentései ellentmondók, ugyanis ő az, aki rengeteg vendégmunkásnak ad letelepedési engedélyt, mert ez az ő és az általa támogatott német autógyárak érdeke- vélekedett a BBC műsorában, amelyet az index.hu foglalt össze..

Gazdasági kérdésekre válaszolva kifejtette, hogy jövedelemadót továbbra is alacsonyan szeretné tartani, ám igazságosabb adórendszert szeretne megvalósítani, valamint olyan erős költségvetési szigort, hogy belátható időn belül bevezethető legyen az országban az európai fizetőeszköz. Ehhez fontos az is, hogy megszűnjön a korrupció. Nem elegendő a kormányt leváltani, az egész rendszert le kell váltani- fejtette ki. Csatlakozik majd az ország az Európai Ügyészséghez, emellett valamennyi bűnözőt vád alá kell helyezni – közölte.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hasonló hírek

A szakértő szerint a „Stop Soros” tabukat döntöget

Géza

Gyurcsány Ferenc elárulta, kinek drukkol az amerikai elnökválasztáson..

Géza

Így szervezik be és dolgoztatják a besúgókat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------