Főoldal » Máris rátalált a szerelem? Romantikus fotót posztolt Vasvári Vivien
Bulvár

Máris rátalált a szerelem? Romantikus fotót posztolt Vasvári Vivien

Budapest – Valaki egy igazán romantikus meglepetéssel kedveskedett Vasvári Viviennek, aki nemrégiben szakított a férjével, Fecsóval.

A Facebookra posztolt friss fotó tanúsága szerint egy elképesztően romantikus dologgal lepték meg Vasvári Vivient, aki csak nemrégiben számolt be arról, hogy kicsivel több mint egy év házasság után zátonyra futott a kapcsolata férjével, Fecsóval. Mint azt a Blikk is megírta, a fájdalmast döntést a Feleségek luxuskivitelben sztárja hozta meg: kisfia apját azért hagyta el, mert olyan konfliktusaik voltak, amiket nem tudtak rendezni.

Vasvári Vivien azóta több megindító bejegyzéssel is jelentkezett, most azonban valami olyan dologról számolt be rajongóinak, ami minden bizonnyal igencsak meglepte őt: valaki ugyanis mécsesekkel díszítette fel számára az étkezőt és a lépcsőt, ami nagyon hangulatos lett ezáltal. A kép tanúsága szerint pedig jó néhány szál rózsa is várta őt csütörtökön este.

„Azt hiszem, ilyenben még sosem volt részem… De eljött ez a pillanat is…” – írta Vasvári Vivien a fotóhoz, ami miatt a rajongók egyből arra gondoltak, hogy a kétgyermekes édesanyára máris rátalált a szerelem.

Azt hiszem, hogy ilyenben még sosem volt részem…De eljött ez a pillanat is…🌹

Közzétette: Vasvári Vivien hivatalos oldala – 2019. szeptember 19., csütörtök

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Nem semmi: 100 kilós magyar lány hódít az Instagramon – Hihetetlen szexi – fotó

Mazsi

Itt a váratlan fordulat: nagy bejelentést tett MC Hawer!

Mazsi

Felrobbantotta az internetet Kiss Ramóna egy videóval – olyat csinált, a kisfiával, amit kevesen tennének meg

Mazsi