Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Március 20-a, a magyar hal napja..

A magyar hal napja

Idén ötödik alkalommal volt tegnap, a halak napja, március 20-a, amely nap egyben a tavaszi nap-éj egyenlőség napja is volt..

A Magyar Haltani Társaság javaslatára a Földművelésügyi Minisztérium Horgászati és Halgazdálkodási Főosztálya, a Magyar Országos Horgász Szövetség, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet, valamint az Akvaristák Magyarországi Egyesülete közös döntést hozott arról, hogy 2017-től kezdve minden év március 20. legyen a halak napja.

A halak még ma sem mindig kapják meg azt a figyelmet, amelyet jelentőségüknél fogva megérdemelnének, ezért kaptak külön napot, amikor rájuk irányul a figyelem.

Nemcsak arra, hogy több halat kellene fogyasztanunk az egészségünk érdekében, hanem arra is, hogy milyen körülmények között élnek, hogyan védhetjük ennek az igen gazdag állatfajnak az egyedeit.

A halak és élőhelyük megbecsülése, óvása közös érdek.

Idén a járványhelyzet miatt olyan rendezvényekre nincs mód, ahol személyesen találkozhatnának, konferenciát tarthatnának horgászok és halakkal foglalkozó szakemberek, de országszerte számos pályázat és virtuális esemény is volt ebből az alkalomból.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Együtt ivott a tanár a diákjaival!

info

Új ellenséget találhat az EU: gond van a mikrókkal!

Mazsi

Az újszülött nem akarja elengedni anyját születése után – több mint 10 millióan látták már a felvételt – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------