Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Maradandó sérülése lett a nőnek, akit brutálisan összevertek, miután elgázolt Encsen egy kislányt

Maradandó sérülése lett annak a nőnek, akinek tucatnyian estek neki Encsen, miután elsodort egy, az út szélén futkározó kislányt

A portál beszámolója szerint kedden előkészítő üléssel kezdődött meg a tavaly októberi encsi lincselők pere. Mint arról korábban a Blikk is beszámolt, az 53 éves Éva kocsijával közlekedett, amikor az út szélén parkoló autó takarásából elé szaladt az egyik vádlott kislánya. A nő nem tudta elkerülni az ütközést és elütötte a gyermeket. Az ezt követő lincselést több térfigyelő kamera is rögzítette.

Egy encsi férfi azonnal kiszaladt az útra, majd lendületből, ököllel arcon ütötte a sofőrt. A kislány édesapja is megérkezett közben, ő először megfenyegette, hogy megöli, ha meghal a lánya, majd több ütést mért rá. A többi rokon az asszony kocsijának esett neki.

Ekkor egy férfi kiszaladt az útra és lendületből ököllel arcon ütötte a nőt, majd ütlegelni kezdte. Néhányan az asszony védelmére keltek és próbálták távol tartani az asszonytól.

” Elrántottam a kormányt, mindent megtettem, hogy elkerüljem az ütközést, de hiába. Még egy oszlopot is eltaláltam az autómmal. Azonnal kiszálltam, bocsánatot kértem, de nyomban nekem estek” – nyilatkozta korábban a kocsit vezető Éva.

A kislányt mentők vitték el a helyszínről, nem életveszélyes állapotban.

A nő számos sérülést szenvedett, amelyek között van maradandó fogyatékosságot okozó és nyolc napon túl gyógyuló is.

blikk, 24

Hasonló hírek

Két baleset történt Győr közelében az M1-es autópályán

info

Botrány: plágiummal vádolják Nagy Ferót

Géza

Kiderült: három kisgyereket hagyott egyedül az anyjuk a kigyulladt X. kerületi házban – a legkisebb fiú életveszélyben van

Mazsi