Hirmagazin.eu
Főoldal » Marad a folyamatos rendőri jelenlét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Marad a folyamatos rendőri jelenlét

Békés megyében 7 településen továbbra is gondok vannak az áramellátással. (2018. 03. 18., vasárnap – 20:58,  Békés Megyei Rendőr-főkapitányság)

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, több Békés megyei településen szünetel az áramszolgáltatás. Az üzemzavart 2018. március 18-án 20 óra 45 percig 7 településen még nem sikerült teljes egészében elhárítani. A rendőrség Bucsán, Dévaványán, Ecsegfalván, Kertészszigeten, Nagylaposon, Füzesgyarmaton és Szeghalmon egész éjszaka folyamatos rendőri jelenlétet biztosít. Ennek célja a közrend és a közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, valamint az áramszünettel érintettek segítése. A rendőrjárőrök, körzeti megbízottak több településen polgárőrökkel együtt látnak el szolgálatot.

Forrás: police.hu

Hasonló hírek

Halálos lakástűz történt Budapesten tegnap este

Géza

Helyreállították a felsővezetéket, megindult a forgalom

Géza

Újabb, erejük teljében lévő afgán fiatalemberek hazánkat választották gyilkos hajlamaik kiélése céljából! Csak a határig jutottak! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------