Hirmagazin.eu

Már szavaznak a dzsihadisták a következő terrortámadás célpontjáról

 Aktuális hírek
  • Te jó ég! Így teszi tönkre a fogkrém a spermát HirdetésTalán nem is hinnéd, milyen sokat árthatnak a tisztálkodószerek a hímivarsejtek egészségének. Egy friss kutatás rávilágított, hogy a spermiumok számát, alakját DNS-ét is befolyásolják. A kutatás során 325 férfitől vettek...
  • Elárulta születendő gyermeke nevét Debreczeni Zita HirdetésEsküvőjük óta a trónörökös kérdés is napirendi ponton van a sztárpár életében. Már a nevet is kiválasztották. Néhány hónappal ezelőtt, Olaszországban mondták ki a boldogító igeneket Debreczeni Zita és Gianni....
  • Új dizájnerdrog pusztít HirdetésTöbb embert eszméletlen állapotban szállítottak kórházba hétvégén. A rendőrség azt gyanítja, hogy újfajta pszichoaktív drog van terjedőben. A kábítószerek terjesztői mindig újabb és újabb ártalmas portékával kábítják a fiatalok –...
  • George és Amal Clooney egymillió dollárt adományozott a gyűlölet elleni küzdelemre HirdetésGeorge és Amal Clooney egymillió dollárt adományozott a gyűlölet és a hátrányos megkülönböztetés elleni küzdelemre. A hollywoodi sztár és humanitárius ügyekkel foglalkozó ügyvéd felesége a Southern Poverty and Law Center...
  • Hároméves megállapodást írt alá a Szent István Egyetemmel az ENSZ szervezet HirdetésGödöllő, 2017. augusztus 23. – A gödöllői székhelyű Szent István Egyetem és az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) Budapesten található Európai és Közép-Ázsiai Irodája eddigi eseti együttműködését egy hivatalos egyetértési megállapodás váltja fel. A megállapodás,...

Már szavaznak a dzsihadisták a következő terrortámadás célpontjáról

Már szavaznak a dzsihadisták a következő terrortámadás célpontjáról
március 24
13:37 2016
Hirdetés

forrás: Express

Megszavaztatta követői az Iszlám Állam az interneten: arra voltak kíváncsiak, hogy a dzsihád harcosai legközelebb melyik ország lakosaira csapjanak le. A válaszadók között megoszlottak a vélemények Nagy-Britannia, Oroszország és az Egyesült Államok között.

Aki úgy gondolta, hogy a brüsszeli terrortámadást online ünneplő dzsihadisták Facebook üzenetei vagy Tweetjei jelentik a hét második felének mélypontját, tévedtek.

Az Iszlám Állam egyik netes fórumán ugyanis már javában szavazhatnak a követőik a következő terrortámadás célpontjáról – írja az Express brit portál.

Milyen színű lesz az Eiffel-torony a következő támadások után? – tették fel a kérdést a netes fórumon, hiszen arra számítanak, hogy a franciák a következő terrortámadás áldozatairól is hasonlóképpen emlékeznek majd meg, mint a belgákról.

Párizs szimbólumát kedd éjjel “öltöztették” belga nemzeti színekbe a franciák. Az Eiffel-torony utoljára novemberben világított a francia lobogó színeiben, a párizsi terrortámadás 130 áldozatának emlékére.

hirmagazin_2016-03-24_13-28-34

Először a briteket, utána az összes hitetlen fővárost

A szavazás jelen állása szerint a fórumon voksolók fele Nagy-Britanniát támadná meg először, de Oroszország és az Egyesült Államok is a veszélyeztetett országok között szerepel.

Az egyik dzsihadista ezt válaszolta a feltett kérdésre: “Az Iszlám Állam először Londonra, Washingtonra, Rómára, majd a hitetlenek összes fővárosára csapást mér”

Egy másik azt írta: “A keresztesek hatalmas hibát vétettek és összezavarodtak. Tegnap Párizs, ma Brüsszel, nem tudják, holnap mi vár rájuk”

Már a jordániai pilótáról is szavaztak

A hátborzongató szavazás nem új keletű: már korábban is szerveztek hasonló voksolást a dzsihadisták, legutóbb arról kérdezték meg követőiket, hogy milyen módon végezzék ki a foglyul ejtett jordániai pilótát, Maáz al-Kaszaszbét.

hirmagazin_2016-03-24_13-09-36

Végül benyugtatózva berakták egy ketrecbe, végiggörgették az egybegyűlt tömeg előtt és élve elégették.

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Hirdetés
photographer-banner_468
loading...
tűzvédelem

Kövessen minket!

Hirdetés
Hirdetés
securiton-tűzvédelem
Hirdetés

Értékesítő állások

Hirdetés
Hirdetés

Hirdessen felületeinken

Google fordító

MTI

mti felhasználó a hírmagazin
WordPress Lightbox