Hirmagazin.eu
Főoldal » Már nincs remény! Rossz hírek jöttek Sas József állapotáról!
Bulvár

Már nincs remény! Rossz hírek jöttek Sas József állapotáról!

Hosszú-hosszú évek óta a szilveszteri éjszakák legnézettebb műsora Sas József és társulata kabaréja. A szarkasztikus humorú, 80 éves előadó pár éve már nem is készített új műsort, de még az ismétlések is százezreket ültettek le a képernyő elé.

Januári agyvérzése után természetes volt, hogy idén sem lesz új műsor, ám mivel már hazamehetett és otthon folyik a rehabilitációja, sokan reménykedtek. Maga is úgy nyilatkozott korábban, még a kórházban, hogy ő bizony színpadra áll az év utolsó napján. Felesége, Zsuzsa szerint ez azonban még csak hiú ábránd, most más dolgokra kell koncentrálniuk, mint a munka.

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett – kezdte a Borsnak Zsuzsa. – Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – folytatta a feleség, hozzátéve, bár természetesen aggódik uráért és a legjobbat szeretné neki, ha Józsi mégis úgy döntene, hogy szeretne pár hónap múlva színpadra állni, engedné. Zsuzsa szerint ez leghamarabb ta­vasszal lesz lehetséges.

Ez az élete, én már megszoktam, nem venném el tőle

– folytatta Zsuzsa, aki azt is elárulta, Sas igazi „férfi beteg”.

„Hisztis, és a fegyelem sem az erőssége – árulta el urát Zsuzsa. – Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor tü­relmetlenné teszi az állapota. Faltól-falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli. Van mellette egy diplomás szakápoló fiatalember, aki nagyon sokat segít, gyógytornász is jár hozzá, és természetesen én is a rendelkezésére állok a nap 24 órájában” – mondta Zsuzsa.

Forrás: tudásfája.com

Hasonló hírek

Megdöbbentő dolog derült ki Terry Blackről, őszintén bevallott mindent

Mazsi

Kirabolta a magyar kisfiút az aljas tolvaj, nem akárki tanította végül móresre!

Mazsi

Megműtötték külföldön a magyar férfit, de az orvosok sem tudják mivel

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------