Hirmagazin.eu
Főoldal » Már nem tud egyedül mozogni: állandó ápolásra szorul Szilágyi István
Bulvár

Már nem tud egyedül mozogni: állandó ápolásra szorul Szilágyi István

Budapest — Egyre nehezebben boldogul a hétköznapokban Szilágyi István (80).

Ápolói segítségre lenne szüksége az idős színésznek, mert az ő és felesége egészsége is egyre rosszabb. Fiuk, Péter nélkül alig tudják ellátni magukat, idősek otthonába viszont nem akarnak menni, mert kettészakadna a család.

– Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk – mondta lapunknak Szilágyi Péter. – Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát a M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni. Édesapám nehezen mozog, sokszor csak kis híja van annak, hogy nem esik el, a legkisebb dolgok is nagyon leterhelik.

A Keménykalap és krumpliorr című ifjúsági film Lópici Gáspárjaként népszerűvé váló színészt régóta kínozza, hogy a szemén hályog van. Ráadásul még februárban kórházba került, ugyanis egy esés miatt letört egy darab a csípőjéből. A baleset óta csak úgy tud közlekedni, ha járókeretet használ vagy kapaszkodik valamibe. Napjai nagy részét egy fotelben ülve tölti, onnét csak segítséggel tud eljutni a házukon belül bárhova.

Az otthonuk ráadásul nagyon rossz állapotban van, konyhájuk gyakorlatilag nincs, és a vizesblokk balesetveszélyes.

– Segítség nélkül nem tudom majd ellátni őket. Ezért gondoltam rá, hogy kellene egy ápoló melléjük. Persze, ilyesmire nincs pénzünk. Egy ismerősöm azt is felvetette, hogy otthonba kellene menniük, de arra még akkor sem akarok gondolni, ha nincs más megoldás.

Már nem tud egyedül mozogni állandó ápolásra szorul Szilágyi István 1
A színész fia, Péter dolgozik, így napközben nem tud gondoskodni a szüleiről/Fotó: Fuszek Gábor

Az egykori közönségkedvenc színész lapunknak annyit mondott, az állapotához képest igyekszik segítség nélkül boldogulni.

– Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem – mesélte elkeseredve Szilágyi István.

Elárverezhetik a házukat

Több mint 25 millióval tartoznak, amit korábban a házuk felújítására vettek fel, ám jelenlegi anyagi körülményeik között esélyük sincsen arra, hogy visszafizessék ezt a számukra horribilis összeget. Az elmúlt időszakban felvetődött, hogy ha nem tudják megfizetni az adósságukat, elvehetik egyetlen értéküket, a házukat.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Az utolsó fotók: így pózolt Marilyn Monroe 6 héttel a halála előtt

Géza

Náray Tamás ruhatervező bicskanyitogató kijelentést tett

Mazsi

Az apját küldte a kutyáért a kozmetikushoz: nem sejtette, hogy így jön haza

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------