Főoldal » Már nem kell sokat várni a napsütésre
Belföldi hírek Időjárás

Már nem kell sokat várni a napsütésre

forrás: met.hu

Pénteken

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben a Dunántúlon és északkeleten helyenként felszakadozhat, elvékonyodhat a felhőzet. Helyenként hószállingózás, esetleg ónos szitálás előfordulhat.

A délkeleti szél a Dunántúlon, valamint néhol északkeleten megélénkül, délnyugaton egy-egy erős széllökés is lehet. A hőmérséklet kora délután általában 0 és 6 fok között várható. Késő estére +2 és -3 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombaton

A Dunántúlon több, keleten kevesebb lesz a felhő, főként nyugaton néhol havazás kialakulhat. A délkeleti szél a Dunántúlon többfelé megélénkül, helyenként meg is erősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Vasárnap

A hajnali párásság és ködfoltok feloszlása után változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre számíthatunk, majd estétől észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. A délkeleti, keleti szél mérsékelt, a Dunántúlon élénk lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között várható.

 

Hasonló hírek

Délről már nem érkeznek migránsok az országba

Edit

Durva jégverés északkeleten

info

Trump jó lehet Magyarországnak

Edit