Főoldal » “Már nem az a lány állt velem szembe, akit felségül vettem” – Szente Vajk őszintén beszélt szakításáról
Bulvár

“Már nem az a lány állt velem szembe, akit felségül vettem” – Szente Vajk őszintén beszélt szakításáról

Szente Vajk immár három éve nem él együtt Erdélyi Tímeával, mint mondta, az évek során azt érezték, egyre jobban eltávolodtak egymástól, szinte idegenként tekintenek a másikra.

Hét évvel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, de a műsorvezető-rendező szerint, már három év után zátonyra futott a kapcsolatuk Tímeával. A pár hosszú időn keresztül próbálta megmenteni a házasságát, de végül szakítottak és tavaly nyáron beadták a válókeresetet is.

Szente Vajk a Best magazinnak elmondta, tudja, hogy nem volt könnyű dolga Tímeának mellette és természetükből, illetve munkájukból adódóan idővel az életük kétfelé kezdett válni és egyre nagyobb szakadék alakult ki kettőjük között.

Szente Vajk és Erdélyi Tímea / Fotó: RAS-Archívum

„Szép szerelemnek indult a miénk, de az élet egyéb részei, mint a munka, a vágyak, a hiúság és az önzetlenség, megtépte a kapcsolatunkat, és a végén már annyi sebet szereztünk, hogy elvéreztünk. Mások biztos már korábban feladták volna” – vallotta őszintén Szente Vajk.

Az sem segített rajtuk, hogy kapcsolatuk helyreállítását mindketten életük, más és más szakaszában akarták jobban. Így végül éppen az vetett véget a házasságuknak, amiről azt hitték, majd összetartja azt: a különbözőségük. Kapcsolatuk pedig annyira megváltozott, hogy sem telefonon, sem személyesen nem nagyon beszéltek egymással, így végül Erdélyi Timea (33) és Szente Vajk (35) meghozta a nehéz döntést és szakítottak.

Hét éve mondta ki a boldogító igent Szente Vajk a Barátok köztből megismert Erdélyi Tímeának, ám házasságuk 3 év után…

Közzétette: BEST Magazin – 2019. augusztus 22., csütörtök

„Belegondoltam milyen ravasz az élet, hogy egyszer állsz valaki mellett a templomban, majd hét évre rá egymásra néztek, és nem is ismered a másikat. Már nem az a lány állt velem szembe, akit felségül vettem, idegennek éreztem” – mesélt legutóbbi színházi találkozásukról a lapnak Szente Vajk.

Jelenleg arra várnak, mikor lesz alkalmas az idő, hogy aláírják a válási papírokat és azzal pontot tegyenek házasságuk végére.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

„Örökké fájni fog a hiánya” – Nem vehetett részt bátyja temetésén Fodor Zsóka

Mazsi

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak!

Mazsi

Kitálalt életéről a pszichiátrián kezelt BB Évi: Exkluzív interjú!

Mazsi