Hirmagazin.eu
Főoldal » Már napok óta halott lehetett: a szomszédok találtak rá az elhunyt nyíregyházi férfira – Ez okozhatta a halálát!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Már napok óta halott lehetett: a szomszédok találtak rá az elhunyt nyíregyházi férfira – Ez okozhatta a halálát!

A szomszédok azt gondolták, a régóta betegeskedő férfi egyszerűen elment otthonról.

Tragikus körülmények között, az ágyában találták meg egy egyedül élő férfi holttestét Nyíregyházán; a rendőrség jelentése szerint az idős személy már napok óta halott volt.

A szomszédok nem keresték, mert azt hitték, nincs otthon, ám végül az ajtajánál folyamatosan gyűlő ebédadagokra és a zsúfolt postaládára kapták fel a fejüket.

„Akivel beszélgettünk, mindenki azt mondta, hogy neki, amikor megkapta az ebédet, az volt az első, hogy bevitte és megebédelt. Szombaton-vasárnap már láttuk, hogy nem vitte be. Este a párom kérdezte tőlem, tudunk-e vagy tudok-e valamit, hogy mi történt, mert itt áll egy ügyeletes meg egy rendőrautó” – nyilatkozta a Tényeknek egy helyi asszony.

A szomszédság először a polgárőrséget értesítette a gyanús körülményekről, ám mivel ők nem léphettek be engedély nélkül a férfi telkére, a rendőrség segítségét kérték.

„Kinyitották a kaput, majd az ajtón az üveget betörték. Bevilágítottak lámpával és belül volt a kulcs. Amikor bementek, akkor találták holtan az ágyán” – mesélte a történteket a Sóstói Polgárőr Egyesület szolgálatvezetője, Béres Béla.

Az egyedül élő férfit többen is ismerték a környéken, ezért tudták, hogy sokat betegeskedik, de arra senki sem gondolt, hogy meghalt.

Itt látható a Tények riportja a szomorú esetről!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Tények

Hasonló hírek

Döbbenet: tiltott állatviadalt rendeztek Mohácson, az egymásnak uszított ebek nagyon súlyos sérüléseket szenvedtek

Mazsi

Borzalom – Döbbenetes családi tragédia Borsodban: testvérpár halt meg

Mazsi

Csalás miatt keresi őket a rendőrség

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------