Hirmagazin.eu
Főoldal » Már mindenhol bikáznak: suli mellett kapcsolták le a rendőrök a drogost – videó!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Már mindenhol bikáznak: suli mellett kapcsolták le a rendőrök a drogost – videó!

A budapesti iskolák környékén is megjelentek az új dizájnerdrogot, a bikát fogyasztó drogos zombik.

Egy videón jól látszik, ahogy rendőreink elvisznek egy lelassult kábszerest az egyik árpádföldi iskola közelében.

A riposthoz eljuttatott felvétel múlt héten, az egyik hétköznap reggel fél nyolckor készült, amikor a legtöbb gyerek jár a környéken. A kisebbeket kísérik ugyan a szülők, de sok gyerek egyedül sétál arra iskolába menet.

Tanyát vertek az iskolánál a drogosok

Megtudtuk: reggel és délután is gyakran látni az iskola környékén drogosokat, az aluljáró melletti padokon vagy az aluljáróban tanyáznak. – „Ide jár a fiam iskolába, reggel és délután is láttam itt furcsa alakokat, és nem a tipikus kéregető hajléktalanok. A legtöbb nagyon lassan mozog, de nem részegnek látszanak, a legtöbb olyan, mintha egy robot vagy zombi lenne” – mondta a ripostnak a felvételeket készítő édesanya, aki nagyon örült annak, hogy a rendőrök hamar intézkedtek.

A rendőrök hamar kiértek

„A rendőrség intézkedett, az elvégzett gyorsteszt kimutatta, hogy az illető újfajta pszichoaktív szert használt „– tudta meg a ripost a rendőrségtől. Az illető kis mennyiségben fogyasztott, így csak szabálysértést követett el.

Gyorsan terjed a bika, az új “zombidrog”

Mint ahogy a ripost megírta, gyorsan terjed Budapesten a bika, ami erősebb, mint a többi dizájnerdrog. Egyik tipikus tünete, hogy lelassul tőle az ember. A Bika nem csak azért veszélyes, mert olcsósága miatt egyre többen használják, hanem mert könnyen halálhoz vezet a használata: nem tudni, mennyire higították a Távol-Keletről neten vagy postán rendelt, kotyvasztott árut.

Drogosok és hajléktalanok az iskola körül

Mint a ripost megírta, borzasztó állapotok uralkodnak a XIII.kerületben, az iskolák környékén sok kellemetlenséget okoznak az ott tanyázó drogosok és hajléktalanok – Ott állunk többen a gyerekekkel, és szó szerint öklendezünk a bűztől és mocsoktól – mondta a ripostnak egy panaszos édesanya. A szülők eddig empatikusak voltak, de betelt náluk a pohár, szeretnék, ha kitakarítanák a környéket.

Egész Budapestet elárasztotta a bika

Egy hónap alatt megduplázódott a halálos esetek száma az új dizájnerdrog, a bika miatt. Augusztus elejéig 11 emberrel végzett a bika néven ismert új kábítíószer, azóta már 21 ember halt meg. Mint a ripost megírta, augusztusban a Podmaniszky aluljárónál és a belvárosban árulták, azóta már a Népligetnél is megjelentek a bikától beállt emberek és a terjesztők is. Budapest gócponttá vált, de vidéken is sok esetről számoltak be a napokban.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halálos baleset történt tegnap Tapsonynál

Géza

Ételbárból loptak, keresi őket a rendőrség

Géza

Újabb, soha nem hallott részletek derültek ki az egész országot megrázó Szita Bence-gyilkosságról (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------