Hirmagazin.eu
Főoldal » Már Magyarországon is kapható a legolcsóbb keret nélküli kijelzős, dupla kamerás mobil (+videó)
Technika, kommunikáció

Már Magyarországon is kapható a legolcsóbb keret nélküli kijelzős, dupla kamerás mobil (+videó)

Indokolt a téma ismétlése: a sokak érdeklődését felkeltő, szerintünk ár-érték arányban győztes mobil a hazai kereskedelemben is felbukkant.

Minap adtunk hírt adtunk 2017. augusztus 20-án, a hónap mobilja egyben a legolcsóbb – keret nélküli kijelző, dupla kamerás okostelefon. Lehet bízni a feltörekvő kínai márkákban: az egymás alá ígérgetéses árversenyben időről időre felbukkan így néha egy-egy mobil, amelyik aláígér a konkurencia legalacsonyabb árának is.

Elég ránézni a Samsung, az Essential, az LG, vagy éppen az iPhone új modelljeire, hogy lássuk: az év mindegyik menő telefonja keret nélküli, faltól falig kijelzővel készül.

Azt meg a OnePlus óta tudjuk, hogy a „kínai telefon” már régen nem rossz telefon. Sőt.

Egy paraméter híján szinte mindenre rádupláz, az árat meg felezi-harmadolja a már nem csak elővételben kapható Doogee Mix, amely duplakamerás, ujjlenyomat-olvasós, s Android 7-est futtat.

Érdemes az összehasonlító táblázatra pillantani, hogy a mintegy 60 ezer forintos áron (ingyenes házhozszállítással) miket tud versenytársaihoz képest a Doogee Mix:

A képtelenül alacsony ár egy ponton, a kijelző felbontásán szembeötlően üt vissza.

Míg a Samsung Galaxy S8-as szédületes, 2960 x 1440 pixeles részletgazdagságra képes; a Xiaomi Mi 6-os képernyője LED-es, de Full HD 1920 x 1080-as, a Doogee Mix meg csak sima HD-t tud 1280 x 720 pixel felbontással – ellenben Super AMOLED.

A ma divatos formákat hozó, feltörekvő kínai okostelefon-gyártó az egymás alá ígérgetéses árversenyben aláment a konkurencia árainak.

Elég ránézni a Samsung, az Essential, az LG, vagy éppen az iPhone új modelljeire, hogy lássuk: az év mindegyik menő telefonja keret nélküli, faltól falig kijelzővel készült.

Ezt a dizájnt adja, s egy paraméter híján nagyjából mindent hoz, az árat meg felezi-harmadolja a Doogee Mix, amely duplakamerás, ujjlenyomat-olvasós, s Android 7-est futtat.

Persze ha valahol, hát a kijelző felbontásán azért visszaüt a képtelenül alacsony ár. Míg a Samsung Galaxy S8-as szédületes, 2960 x 1440 pixeles részletgazdagságra képes; a Xiaomi Mi 6-os képernyője LED-es, de Full HD 1920 x 1080-as, a Doogee Mix meg csak sima HD-t tud 1280 x 720 pixel felbontással – igaz, ellenben Super AMOLED.

Persze nem kell ahhoz iPhone X-et vásárolni, hogy a hazai forgalmazás megint feladja a leckét… A hazai boltokban a Doogee Mix-et a külföldi webshopok (ingyenes házhozszállítással) 62 ezer forintos árával ellentétben 70 és 90 ezer forint közötti árcédulával kínálják.

Viszont itthon áfás számlával, a távol-keletinél sokkal könnyebben érvényesíthető, 1 éves gyári garanciával árusítják, és a vám miatt sem kell izgulni a vevőknek. Akad üzlet, amelyik – persze felárért – plusz garanciát is ad.

Forrás, kép és videó: hirado.hu

Hasonló hírek

Zsebére megy a játék: nem ártatlan a készüléke

Edit

Jöhet a fizetős Facebook?

Géza

Úgy táncolt a Yahoo, ahogy a hírszerzés fütyült?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------