Hirmagazin.eu
Főoldal » Már hivatalos: évekre bevonták Demcsák Zsuzsa jogosítványát
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Már hivatalos: évekre bevonták Demcsák Zsuzsa jogosítványát

Budapest — Jogerős lett a Demcsák Zsuzsa (40) ittas vezetése miatt hozott ítélet, mégis jobb helyzetben van, mint múlt hét elején: párja, Krishan ugyanis fuvarozhatja, így nem kell taxiznia.

Neki viszont évekre bevonták a jogosítványát, illetve jelentős pénzbírság befizetésére is kötelezték.

Mint azt a Ripost egy olvasója kiszúrta, a műsorvezetőt június 10-én éjjel igazoltatták a Szentendrei út elején. Szondát is fújattak vele, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, ráadásul jogosítvány sem volt nála. Talán észre sem veszik az ittas vezetést, ha nem a buszsávban hajt, ám így a szabálytalanság feltűnő lehetett. Majd a Bors számolt be róla, hogy a II.-III. Kerületi Ügyészség vádemelése alapján gyorsított eljárásban született ítélet, ugyanis a műsorvezető nem kért bizonyítási eljárást.

Lapunk megtudta, hogy a büntetés időközben, július 12-én jogerőssé vált. Demcsák nemcsak három évre búcsúzott el vezetői engedélyétől, de 700 ezer forintos bírságot is ki kell fizetnie. Nem lehet könnyű előteremteni ennyi pénzt, hiszen gyerekeinek közeledik a szeptemberi tanév, a nyári táborok is sokba kerülnek, ráadásul a múlt héten Indiából néhány bőrönddel megérkezett férjével a hivatalos esküvőre készülnek, valamint közös életük megteremtésével foglalkoznak.

Zsuzsa indiai szerelme, Krishan a múlt héten érkezett Budapestre

– Zsuzsa lezárta a múltat, ami megtörtént, azt már nem tudja semmissé tenni. Teljesen új időszámítás kezdődött nála, végre boldog, ez a legfontosabb. Párja mindenben támogatja, óvja és mellette áll – árulta el Demcsák egy ismerőse. A tévésnek nem volt egyszerű az élet a jogosítványa nélkül, még a párjáért is taxival ment a repülőtérre. A vezetéstől való eltiltásra megoldást jelent, hogy indiai párja, Krishan ülhet némi adminisztráció után szerelme autójának volánja mögé. Amúgy is igyekeznek minden időt együtt tölteni, így nem gond, ha a műsorvezetőt a szerelme fuvarozza.

– Nem EU-s országból származó vezetői engedély honosítását a kormányablaknál lehet kérvényezni. Itteni orvosi alkalmassági igazolás, a külföldi vezetői engedélye, személyi igazolvány és annak hiteles fordítása szükséges – magyarázza lapunknak a közlekedési szakjogász. – Kell még a tartózkodási helyét igazoló lakcímkártya, ha nincs ilyen, az idegenrendészeti hatóság tartózkodási engedélye szükséges. Ha minden irat megvan, az ügyintézés ideje nyolc nap, az ára 6200 forint.

Megkerestük Demcsák Zsuzsát is a történtek után, jó kedvű volt, de nem kívánt nyilatkozni.

Már volt hasonló esete

2016. május 2-án már volt ilyen ügye a műsorvezetőnek, akkor is egy közúti ellenőrzés során bukott le. Két évre vonták be a jogosítványát, első fokon egymillió forint bírságot szabtak ki, amit jogerősen a felére csökkentettek, méltányolva, hogy két gyermekét egyedül nevelő anya. Demcsák visszaesőnek számít, mert öt éve is volt hasonló szabálysértése.

blikk

Hasonló hírek

Balesetben meghalt két ember Csót és Pápateszér között

Géza

Közlemény a tegnapi, augusztus 20-i Nemzeti Ünnepünkön történtekről

Géza

Rettenetes tragédia történt a fővárosban éjszaka

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------