Image default
Külföld

Már fizetik a migránskvótát az emberek egyes országokban – videók

Azokban az országokban, ahol engedtek a nyomásnak, beengedték és betelepítették a migránsokat, ott az emberek már fizetik a migránskvóták árát

– mondta a Fidesz frakcióvezető-helyettese, Böröcz László. Hangsúlyozta, Németország tavaly mintegy 7500 milliárd forintnak megfelelő eurót fizetett ki a bevándorlók támogatására. Ez pedig annyi pénz, amennyit az Európai Unió hét év alatt fizet ki Magyarország számára – közölte az M1 Híradója.

Németországba tízezrével érkeztek naponta az illegális bevándorlók 2015-ben. A migrációs válság csúcspontjának évében Berlin több mint kétmillió embert engedett be. A következő évben is csaknem 1,4 millió bevándorló lépte át a német határt. Ellátásukra azóta is több milliárd eurót költenek.

A menekültköltségek rekordszintre emelkedtek a hét elején” – ezzel a címmel jelent meg cikk a Frankfurter Allgemeine Zeitungban. A német napilapban azt írták, hogy a 2018-as szövetségi költségvetésben 23 milliárd euróra emelkedtek a menekültekkel kapcsolatos kiadások.

Ez mintegy 7500 milliárd forintot tesz ki. Csaknem négyszerese annak a 2000 milliárd forintnak, amit a magyar kormány idén a családtámogatásokra fordít.

Az Alapjogokért Központ a közösségi oldalán közzétett videóban foglalta össze, hogy szerintük mi a vasárnapi választás tétje.

https://www.facebook.com/alapjogokert/videos/523650204706590/

Németország tavaly mintegy 7500 milliárd forintnak megfelelő eurót fizetett ki a bevándorlók támogatására – mondta el Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Hozzátette, ez annyi pénz, amennyit az Európai Unió hét év alatt fizet ki Magyarország számára.

m1

Hasonló hírek

Halálra fagynak a migránsok

Mazsi

Tragédia: szánkóbalesetben meghalt egy 25 éves magyar lány Ausztriában

Mazsi

Egyelőre nem találtak robbanószert

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------