Hirmagazin.eu
Főoldal » Már bánja, hogy ezt tette? Becsapva érzi magát Bochkor Gábor
Bulvár

Már bánja, hogy ezt tette? Becsapva érzi magát Bochkor Gábor

Diósd — A korábbi közös barátok mind Bochkor Gábor (54) mellett állnak! „Az idő mindent megold” – tartja a mondás, ami, úgy tűnik, a rádiósra is igaz. Ő és Várkonyi Andrea (44) 12 év után a legnagyobb titokban tett pontot kapcsolatuk végére, a műsorvezető és közös lányuk, Nóri (12) a nyáron költözött el a családfő diósdi otthonából.

Egycsapásra omlott össze a kép, amit Gábor azóta őrzött magában, amióta Nóri lányuk megszületett. Egy szeretetben élő, igazi, klasszikus család képe ez. Bár aszakítás gondolata nem először merült fel közöttük, hol egyikük, hol másikuk kezdeményezte kapcsolatuk újragondolását, úgy tűnik, a rádiós-műsorvezetőt meglehetősen meglepte, hogy Andi végül nyáron fogta magát és elköltözött.Hogy honnan vagy kiből merítette az erőt, nem tudni, de rendre felröppent a hír, hogy Andreának új párja van, amit a csinos televíziós mindig cáfolt.

„Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól”– állt a szakításkor a Blikkhez eljuttatott közleményükben, de a Blikk úgy tudja, kapcsolatuknak örökre vége.

Várkonyi Andrea a közelmúltban emlékezetes bulival ünnepelte meg a születésnapját

Úgy tudjuk, Bochkor maga is meglepődött, mi minden derült ki az elmúlt évtizedről, és egy neve elhallgatását kérő barátja szerint egyre többször mondja: ma már tudja, nem kellett volna ekkora szabadságot adnia volt párjának. Ismeretes, Andreának mindig is fontos volt a szakmai fejlődése, így az eredetileg orvos Várkonyi az elmúlt években büszkén nyilatkozta, hogy néhány év alatt tette le a spanyol felsőfokú nyelvizsgát és végezte el az egyetemet pszichológia szakon. Gábor mindig mindenben támogatta, nem kis részt vállalva a Nórival való teendőkből. Lányával való kapcsolata legendás, környezetük szerint ő az, aki megszelídítette a korábban nagy nőcsábász hírében álló rádióst. A barátai és a kollégák szerint most is az keseríti el igazán, hogy Andi döntése miatt nem lehet mindennap a lányával, aki annak ellenére, hogy bármikor találkozhatnak, nagyon hiányzik neki.

– Szerencse, hogy támaszt nyújtanak neki a barátai és a kollégái, akikkel egyre gyakrabban jár el, s a hosszú beszélgetések alatt egyre több mindenre talál magyarázatot. Egyértelmű lenne, hogy egy új kapcsolat után néz, de nincs kedve csajozni, nincs kész egy új kapcsolatra. Becsapottnak és átvágva érzi magát – árulta el az informátorunk.

Nincs kedve csajozni

Ugyan korábban a rádiósnak szebbnél szebb barátnői voltak, most mégis úgy érzi, nem jelentenének vigaszt számára az új kalandok. Pár hete ugyan a lapok összehozták egy fiatalabb nővel, ám mostanra egyértelműen kiderült, nincs új kapcsolata. A régi barátok mellette állnak, míg Várkonyi Andi ezzel szemben próbál új barátokba kapaszkodni. Az énekesnő Radics Gigi és barátai nemrégiben felejthetetlen születésnapot szerveztek neki, a buli után a Borsnak nyilatkozott érzéseiről, elmondva, Bochkor mindig fontos marad az életében.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Victoria Beckham kiárulja kislánya kinőtt ruháit

info

Valentin-nap: így lepte meg feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja

info

Kilencedik alkalommal ünnepli a Halloweent a hiperkarma

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------