Hirmagazin.eu
Főoldal » Már a tornatermet is elveszik a gyerekektől a migránsok Franciaországban
Külföld

Már a tornatermet is elveszik a gyerekektől a migránsok Franciaországban

Franciaországban egyre több közintézményt foglalnak el a migránsok. Kiürítettek és átadtak már erre a célra nyugdíjas otthont, iskolát, most épp egy újabb tornaterem került sorra.

A migránsok folyamatos utánpótlásáról, valamint a szálláshelyekről természetesen egy NGO, a France Terre d’Asile gondoskodik, amely csak egymaga 10 francia régióban 37 ún. befogadó központot üzemeltet.

A Yahoo News információi szerint a csütörtök reggel Párizsból érkező 254 migránst még nem a Párizs közvetlen közelében található vincennes -i „Parc du Château” (kastélypark) tornatermében, hanem egy másik helyszínen, egy újabb közintézményt elfoglalva helyeztek el.

Ugyanakkor a tornatermet már lefpoglalták 100 újabb migráns számára, akik a következő napokban érkeznek. Az elhelyezést a „France Terre d’Asile” nevű 1971-ben alapított migránsokat segítő civilszervezet intézi.

Csak ez az egy szervezet 10 francia régióban 37 úgynevezett befogadó központot üzemeltet, amely hetente többször is ajánl befogadó helyeket a migránsoknak, akik itt ideiglenesen tartózkodhatnak addig, amíg a helyzetük nem rendeződik.

Addig is persze gondoskodnak a migránsok igazgatási, szociális és egészségügyi helyzetének a rendezéséről.

Forrás: vilagfigyelo.com

Hasonló hírek

Európa veszélyben: Észak-Korea támadni fog?

Mazsi

Megkéseltek három utast a londoni metróban – “Ezt Szíriáért kapjátok”

Edit

Netanjahu elítélte Trump arabellenes kijelentéseit, de találkozik vele

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------