Hirmagazin.eu
Főoldal » Már a menekülttáborból menekülnek a menekültek Görögországban
Külföld

Már a menekülttáborból menekülnek a menekültek Görögországban

Egyre elkeserítőbb állapotok vannak a görög–macedón határon. A körülmények és a lezárt macedón határ miatt 800 migráns elhagyta a határnál fekvő fogadótábort, ahol így is több mint 12 500-an vannak még.

Már a menekülttáborból menekülnek a menekültek Görögországban

A menekültek ellátásáról szinte senki nem gondoskodik. A segélyszállítmányokat, adományokat és az élelmet, ahogy megérkezik azonnal szétkapkodják. Gyakran vannak tömegjelenetek.

A görög hatóságok továbbra sem tervezik, hogy felszámolják a tábort, igaz Dimitrisz Ficasz, a védelmi miniszter helyettese néhány napja azt mondta: a tarthatatlan állapotok miatt kiüríthetik a tábort.

A görög hatóságok ugyanakkor elkezdték a nem szíriai háborús övezetből érkezett menekültek kitoloncolását Törökországba.

A macedón államfő szerint az EU cserbenhagyta őket: már 25 millió eurót költöttek a válság kezelésére, de Macedónia egyetlen centet sem kapott az EU-tól, míg Görögország már megint kapott 700 millió eurót, miközben nem látja el a feladatait.

 

Forrás: euronews

Hasonló hírek

Sokan csatlakoztak a Merkel-féle menekültpolitika elleni kezdeményezéshez

Edit

Félelmetes! Megvan az első keresztény templom Németországban, amelyet hivatalosan adtak el egy török-marokkói-iszlám szervezetnek! Oszd meg!

Géza

WHO: Az utazási korlátozások nem segítenek

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------