Hirmagazin.eu
Főoldal » Már a lakásában meggyilkolhatták VV Fannit
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Már a lakásában meggyilkolhatták VV Fannit

Lapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá.

Úgy tudni, a rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították be a férfit. Az állítólagos tettes éjszaka ment Fannihoz, aztán hajnalban az ölében vitte ki az élettelen testet, majd rakta be a közelben parkoló autójába. Valószínűsíthető, hogy már a lakásában meggyilkolhatta Fannit – írja a hírpress.hu.

A rendőrök a térfigyelő és autópályát övező kamerák felvételei segítségével végig követni tudták a férfi útvonalát, egészen Dunaújvárosig. A lap szerint a rendőrség, pajszert, kést és fegyvert is talált a gyanúsított autójában, ezért feltételezhető hogy előre készült a kegyetlen gyilkosságra – olvasható a hírportálon.

A rendőrség már korábban letartóztatott egy férfit, akkor még csak személyi szabadság megsértésével. Egy ipari kamera felvételéből jól látszik hogy ifj. B. László egy fekete BMW típusú gépkocsiba rakja a fiatal lányt!

Egy szemtanú vallotta: látta, amint egy férfi ölben viszi el otthonából a félig kábult Fannit. A rendőrség tegnap meggyanúsította a férfi emberöléssel.

A férfit egyébként az MSZP dunaújvárosi szervezete valóban támogatta a 2010-es önkormányzati választásokon, ahol második lett a körzetében, így nem került be az önkormányzatba.

A férfit Németországban fogták el a hatóságok, információink szerint a férfi kocsijában kötelet és vérnyomokat is találtak a rendőrök.

A lány holttestét egyelőre nem találják.

Forrás: life.hu, hirzona24.hu, hirpress.hu

Hasonló hírek

Újabb illegális migránsok – vonaton bújnak meg, és gyalogosan is jönnek, megrongálják a kerítést és átbújnak a lyukon!

Géza

Megöltek egy férfit Kiskundorozsmán

info

Figyelem! Veszélyes lehet! Fegyveres rablás miatt keresik a rendőrök! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------