Főoldal » Már a lakásában meggyilkolhatták VV Fannit
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Már a lakásában meggyilkolhatták VV Fannit

Lapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá.

Úgy tudni, a rendőrök kamerafelvételek alapján azonosították be a férfit. Az állítólagos tettes éjszaka ment Fannihoz, aztán hajnalban az ölében vitte ki az élettelen testet, majd rakta be a közelben parkoló autójába. Valószínűsíthető, hogy már a lakásában meggyilkolhatta Fannit – írja a hírpress.hu.

A rendőrök a térfigyelő és autópályát övező kamerák felvételei segítségével végig követni tudták a férfi útvonalát, egészen Dunaújvárosig. A lap szerint a rendőrség, pajszert, kést és fegyvert is talált a gyanúsított autójában, ezért feltételezhető hogy előre készült a kegyetlen gyilkosságra – olvasható a hírportálon.

A rendőrség már korábban letartóztatott egy férfit, akkor még csak személyi szabadság megsértésével. Egy ipari kamera felvételéből jól látszik hogy ifj. B. László egy fekete BMW típusú gépkocsiba rakja a fiatal lányt!

Egy szemtanú vallotta: látta, amint egy férfi ölben viszi el otthonából a félig kábult Fannit. A rendőrség tegnap meggyanúsította a férfi emberöléssel.

A férfit egyébként az MSZP dunaújvárosi szervezete valóban támogatta a 2010-es önkormányzati választásokon, ahol második lett a körzetében, így nem került be az önkormányzatba.

A férfit Németországban fogták el a hatóságok, információink szerint a férfi kocsijában kötelet és vérnyomokat is találtak a rendőrök.

A lány holttestét egyelőre nem találják.

Forrás: life.hu, hirzona24.hu, hirpress.hu

Hasonló hírek

Horror: láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön

Mazsi

A gyanús körülmények közt meghalt svéd újságírónő torzóját találhatták meg

Géza

Megvertek egy buszvezetőt a VIII. kerületben

Géza