Hirmagazin.eu
Főoldal » Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú
Tudástár - minden érdekesség

Már 2,5 éves Jaxon, az agy nélkül született kisfiú

Valóságos csoda hogy él. Az orvosok csak perceket jósoltak neki, mára más mosolyog, és pár szót beszélni is tud.

Az orvosok egy percet sem jósoltak Jaxonnak, mikor kiderült, hogy az enkefalopátia (kb. agysorvadás) rendkívül ritka és veszélyes típusával született.

Az apa az ultrahangos felvétel, a sokadik átvirrasztott éjjel után Istenre bízta a döntést. Elmondása szerint hallott egy hangot, amely azt mondta nekik, hogy hagyják megszületni a babát, mert nem lesz semmi baja.

“Amikor először megtudtuk, hogy problémák vannak Jaxszel, választanunk kellett: vagy kihordom a magzatot, vagy pedig vállalom az abortuszt. Azt viszont egyik orvos sem tudta pontosan megmondani, hogy milyen rendellenességről van szó. Két kérdést tettünk fel a kórházban: az egyik az volt, hogy Jaxonnak lesznek-e fájdalmai, illetve hogy veszélyes lesz-e a szülés. Mivel minkét kérdésre nemleges választ kaptunk, meg sem fordult a fejünkben az abortusz lehetősége. Igen, keresztények vagyunk, és a hitünk döntő szerepet vállalt Jaxon életében is…”

– mondták a szülők.

A kisfiúnak nem fejlődött ki az agya egy része és folyadék gyűlt fel az agyüregében is. Az orvosok nem bíztak az életben maradásában.

Jaxon a normális agy 20%-ával rendelkezik és a koponyája egy része is hiányzik. Az édesapa elmondta, hogy: “Vannak napok, amikor megszakad a szívünk, ahogy végig kell néznünk, hogy milyen megpróbáltatásokon kell keresztül mennie, de ahogy reagál ránk, az egészen elképesztő”.

Jaxon mosolygós, és már ki tudja mondani, hogy apa, anya, szeretlek és kedvenc játékait is felismeri – írta a Daily Mail.

VIDEÓ: a kisfiúról

 

forrás: Szeretlekmagyarország

Hasonló hírek

A gyermekek jogainak világnapja

info

A NASA rögzítette a furcsa hangokat az űrben: még őket is meglepte – VIDEÓ

Mazsi

Több becsapódás volt a Holdon, különös felvételt tettek most közzé – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------