Főoldal » Majkát felmentette a munka alól a TV2 – VIDEÓ
Bulvár

Majkát felmentette a munka alól a TV2 – VIDEÓ

Maj­ká­nak egé­szen va­sár­na­pig nincs más dolga, mint­hogy édes­anyja mel­lett le­gyen, aki­nek ál­la­po­tá­ról csü­tör­tö­kön rossz hí­re­ket ka­pott.

Csütörtök este Majka a Facebookon közölte rajongóival, hogy egy váratlan családi esemény miatt nem tudott elutazni Székelyudvarhelyre, ahová koncertezni várták.

A rapper próbálta tartani magát, de a tekintetén tisztán látszott, komoly lelki tusát vív magában. Ő ugyan nem részletezte a családi okot, de a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal már kevésbé volt diszkrét, és beigazolta a félelmeket, hogy Peti rákkal harcoló édesanyjával történhetett valami.

“Ma (csütörtökön – a szerk.) délben kaptuk a hírt, hogy Majka az édesanyja súlyos egészségi állapotára hivatkozva nem tudja vállalni a ma esti székelyudvarhelyi fellépést” – állt a polgármesteri hivatal által kiadott közleményben.

Székelyudvarhely!!!

Közzétette: Majka – 2016. május 12., csütörtök

Majkának így minden erejére és hitére szüksége lesz, hogy a nehéz helyzetben is helyt tudjon állni a vasárnapi A Nagy duett élő show-jában. Hiszen ott továbbra is az élcelődő, harsány és felszabadultan jókedvű arcára számítanak. Petinek tehát alig van ideje arra, hogy édesanyja mellett legyen, és az ágyánál szoríthasson a felépüléséért.

A TV2 ugyanakkor mindent megtesz annak érdekében, hogy könnyítsen a műsorvezető terhein.

“Itt sem tudunk többet, mint ami a sajtóban megjelent. Mindenki nagyon szorít Peti édesanyjának, de hogy pontosan miért is, azt csak kevesen tudják és ez így is van jól.”

Annyit hallottam, hogy ő nem lesz jelen a show előtti kamerapróbákon, és csak vasárnap este hat felé kell megjelennie a stúdióban, hogy felkészüljön a kezdésre

– árulta el informátorunk.

A Ripost munkatársai egy emberként szorítanak, hogy Ibolya néni mielőbb felépüljön, és újra győztesen kerüljön ki a harcból, amit tizenöt éve vív betegségével.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Jennifer Lopez megint a melleivel adja el a dalát. Az ég áldja érte!

Mazsi

Hollywoodi sztárok, akik „házinyúlra lőttek”!

info

Eltemették Gesztesi Károlyt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------