Főoldal > Hírek > Szabadidő > Kultúra > Majka oktat a Vígben
Majka oktat a Vígben

Majka oktat a Vígben

Hirdetés

Sok oldaláról mutatkozott már be, de színházban eddig még nem tanított Majka. A teátrum április 1-jén mutatja be a Földrengés Londonban című színművet Eszenyi Enikő rendezésében. Az ózdi hős maga sem gondolta, hogy egyszer a Vígszínházban fogja oktatni a gengszterzenét.

 

Majka oktat a Vígben
Az új kortárs angol darab hihetetlen izgalmasan, fordulatokban gazdagon mutatja be három nővér sorsát, miközben sok humorral és zenével mesél az élet nagy kérdéseiről. Az előadásban elhangzanak olyan ismert slágerek is, mint Pharrell Williams Free­dom című száma, vagy a Gold­frapptól a Happiness és Kriss Krosstól a Jump. Az egyik dal előadásához kellett segítség Majkától, ezért látogatott el a Vígbe egy próbára.

– Majka a rappelés egyik nagy tudora. Megkértem, hogy segítsen Medveczky Balázsnak, aki az előadásban rappel. A társulatnak nagy élmény volt a Majkával való találkozás, Balázs pedig boldog volt, hogy egy igazi profitól tanulhat – mesélte Eszenyi Enikő.

– Nagy örömmel fogadott a társulat, egy pillanat múlva már a nézőtér közepén ültem, ahonnan Enikő szokott rendezni, és rappeltem. Aztán instruáltam Balázst, mit és hogyan kell csinálni, ő meg csinálta – mondta a zenész.

Fotó: -a-

Forrás: mixonline

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: