Image default
Bulvár

Majka kíméletlenük kiosztotta Vajna Timit!

Hatalmas figyelmet kapott és felháborította a lakosságot az, amit Vajna Timea nyilatkozott Boros Lajosról és betegségéről.

“Sajnálom  Boros Lajos Urat, de nem hiszem, hogy Ő most a legnagyobb gondja az országnak. Vannak sokkal fontosabb dolgok is most, itt van például a választás, emberek millióinak élete függhet attól, hogy kit választanak majd.” Szerintem ezzel kellene most foglalkozni” – nyilatkozta Vajna Timea, Boros Lajos betegsége kapcsán.

Többen kiálltak Boros Lajos mellett, többek között Majoros Péter Majka is. Az énekes, műsorvezető  elmondása alapján nem tudta tovább szótlanul figyelni azt, amit Vajna Tim megenged magának egy olyan emberrel szemben, mint Boros Lajos.

 “Te egyáltalán hogy merészeled Boros Lajos nevét a szádra venni?! Még a csattogós lepkét tologattad, amikor Ő már régen letett valamit az asztalra a munkájával. Kihangsúlyozom a MUNKÁJÁVAL! Tudod, hogy mit jelent ez a fogalom?!” – kelt ki magából a rapper.

Riporterünk megkereste Vajna Timit, hogy óhajt e nyilatkozni az ügyben, de ő csak annyit felelt kaján mosollyal az arcán, hogy “Nincs mit mondanom…”

Kőkemény, de annál őszintébb szavak. Ti mit gondoltok Vajna Timi és Majka véleményéről? Írjátok meg! Hirmagazin.eu

Forrás: tudathalo.com

Hasonló hírek

Melyikük az igazi szakállas nő?

info

Futótűzként kapott lángra: új rész készülhet a Szex és New York-hoz

info

Meglepő fordulat! 44 évesen harmadik babát vállal Gregor Bernadett!

Mazsi