Hirmagazin.eu
Főoldal » Majka kiállt Schobert Norbi mellett a csimpánzcsöcsözős botrány után
Bulvár

Majka kiállt Schobert Norbi mellett a csimpánzcsöcsözős botrány után

Ismét egy országnál verte ki a biztosítékot Schobert Norbert, miután az RTL Klub Fókusz című műsorában kijelentette, nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.

Schobert Norbi/ Fotó: Fuszek Gábor

Schobert Norbi/ Fotó: Fuszek Gábor

A kijelentésből hatalmas botrány keveredett, több magyar férfi celeb, többek között Gáspár Győző, Schmuck Andor és Lakatos Márk is visszavágott neki, azonban Majka a védelmébe szállt.

A rapper a Facebookon nyilatkozott a botrányról, a bejegyzésében a következőket írta:

Elsők vagyunk halálozási statisztikában… Egy olyan országban, ahol Schobert Norbi a legnagyobb szemét, ha kimondja, hogy dagadtak és lusták az emberek…

Mindenki ezt olvassa most!

A bejegyzést Norbi sem hagyta szó nélkül, a hivatalos Update Low Carb oldalán köszönte meg a popsztárnak, hogy kiállt mellette és rögtön megragadta az alkalmat, hogy kifejtse, valójában kiforgatta a szavait a média.

Részletesen:

„Ezt a sértést kikérjük minden disznó nevében” – Schobert Norbi csimpánzcsöccsel akasztotta ki a magyar sztárokat..

Az üzletembernek sikerült ismét beleszállnia páros lábbal néhány emberbe / Fotó: Grnák László

Az üzletembernek sikerült ismét beleszállnia páros lábbal néhány emberbe / Fotó: Grnák László

Az elhízásról beszélt, de ismét átlépett egy határt az odamondogatásban.

Újabb botrányt sikerült robbantania legutóbbi interjújával Schobert Norbertnek (49). Az üzletember a Fókusznak beszélt a férfiak elhízásáról, ezúttal is keményen kiosztva a túlsúlyos embereket.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

– Egy bizonyos kor után, ha hízunk, úgy szoktam mondani, kialakul a csimpánzcsöcs. (…) Nekem is volt ilyen, amikor meghíztam, lógott a csöcsöm. A strandon sem akartam már leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon lógó csöccsel… hát undorító. (…) Vannak hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek: mint az, hogy a férfi 100 kiló felett kezdődik. Itt nagy tévedésben vannak, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi mondta a kamerák előtt Norbi, amivel komoly indulatokat váltott ki a „megszólított” hírességekből.

A közösségi oldalakon záporoztak a Schobertet kiosztó bejegyzések, a Blikk pedig megkeresett néhány ismert embert, hogy ők mit gondolnak a dologról.

Árpa Attila (49) például nem tartja elegánsnak a dolgot.

– Rossz helyre érkezik ez a mondat, mert például az amerikaifocisták esetében a férfi 100 kilónál kezdődik. Jómagam is 100 kiló felett vagyok. A motiváció és figyelemfelkeltés célját értem, de általánosítani nem kéne, mert én sem mondom azt, hogy 180 centinél kezdődik az igazi férfi – mondta a színész, akivel Orosz György (43) is egyetért.

Árpa Attila  sem értett egyet Norbival / Fotó: TV2 Árpa Attila sem értett egyet Norbival / Fotó: TV2

– Norbinak üzenem, 160 centisen könnyű 100 kiló alatt maradni, de én 196 centi vagyok – írta Orosz György a közösségi oldalán.

– Az első gondolatom az volt, amikor a mondatait olvastam, hogy értem én, hogy ő embereket akar menteni, de ezzel sokkal nagyobb bajt okoz. Az ilyen mondatokkal pedig az eleve nem jól levő embereknek okoz olyan lelki sebeket, amelyekkel tönkreteszi őket – tette hozzá a Blikknek a humorista.

Az énekes, Bódi Csabi (40) inkább a humor oldaláról közelítette meg a kérdést.

– Azt üzenjük Norbinak, hogy ezt a sértést kikérjük minden disznó nevében. Aki 99 kilós, az már nem is disznó? Hál istennek, minket ez nem érint, a mi családunkban mindenki 99 kilós.

Bódi Csabi / Fotó: RAS ARCHIV Bódi Csabi / Fotó: RAS ARCHIV

Lakatos Márk (44) posztjában „egy nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentésnek” nevezte Schobert mondatait. Lapunknak már visszafogottabban reagált.

– Ha baráti szívesség kell neki, mert nem tud nyilatkozni, hívjon fel előtte, szívesen segítek. Vagy elmagyarázom neki, mi volt a gáz a mondandójával

– mondta a Blikknek a stylist.

Lakatos Márk / Fotó:  RAS ARCHIV Lakatos Márk / Fotó: RAS ARCHIV

A felháborodás nyomán Norbi sem hallgatott tovább, a Blikknek azt mondta, szerinte félreértették. Ismét.

– A hazai hírességek szándékosan vagy véletlenül nem tudják értelmezni, amit mondtam, de úgy tűnik, csak az én hátamon akarnak felkapaszkodni. Bizonyos részek lettek kiragadva a riportból. Azzal kezdtem, hogy én nem szerettem magamon a csimpánzcsöcsöket, majd beszéltem még 10 percet, s elhangzott, hogy van az a mondás, ami mögé mindenki elbújik, miszerint a férfi 100 kilónál kezdődik. Szerintem ez nem igaz, az is lehet férfi, aki ez alatt vagy fölött van, de nem ez a feltétele a férfiasságnak. A vágódisznók, azok kezdődnek 100 kilónál, de azt is mondhattam volna, hogy a hátasló 300 kilónál kezdődik.

Szerintem se kilóban, se centiben, se pénzben nem mérhető a férfiasság. Ezért hülyeség a 100 kg a férfi mondás. Nekem a 100 kiló határáról a disznóvágás jut eszembe.

Ebből hogy következik, hogy valaki 100 kilóval vágósertés? Sehogy. Nem mondtam. Ha mondom, majd beleállok, finomkodni viszont nem fogok csak azért, mert kiforgatják a mondanivalómat – tette hozzá Norbi.

blikk

Hirmagazun.eu

Hasonló hírek

Három szó mentette meg az öngyilkosságtól

info

Zokogott, amikor a hírt kapta – azonnal indult a kórházba

info

Csoda történt a halálra ítélt brit kisfiúval…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!