Főoldal » Máig nincs magyarázat a sokkoló éjszakai fényjelenségekre…
Tudástár - minden érdekesség

Máig nincs magyarázat a sokkoló éjszakai fényjelenségekre…

Az utóbbi időben a világ számos pontján megmagyarázhatatlan éjszakai ragyogásra lettek figyelmesek az emberek. Senki sem tudja, mi lehet, de levideózták…

A legfrissebb jelentések furcsa narancssárga ragyogásról számolnak be az amerikai Utah államban található Clearfield, és az Egyesült Királyságbéli Middlesbrough felett. Hasonlót a világ számos pontján tapasztaltak az utóbbi időkben. Az ismeretlen eredetű fény a ragyogó narancssárgától a liláig változik. Általában enyhén villódzik. Többen arra gondoltak, hogy esetleg távoli erdőtűz okozhatja a jelenséget, csakhogy az adott időszakokban sehol nem lángolt a növényzet.

Nicodimus Visser 2018. március 3-án kb. 12.55-kor éppen hazafelé tartott a munkából, amikor észlelte a narancsszínű ragyogást. “Soha nem láttam még ilyet az égen Clearfield felett, de máshol sem, ahol életemben megfordultam.” A férfi felvette mobiljával a hátborzongató fényjátékot, majd később utána nézett a környékbeli tűzeseteknek, de semmi olyasmit nem talált, ami magyarázattal szolgálhatott volna a ragyogásra.

A videókat a különös fényjelenségről itt nézheted meg!

Néhány nappal később, 2018. március 6-án hasonló narancssárga fényt észleltek az Egyesült Királyságban Middlesbrough felett. Craig Alderton szerint, aki szintén felvette az égbolton villódzó ragyogást, nem volt tűz a közelben, és a fényt nem okozhatták az utcai lámpák.

Egyelőre hivatalos magyarázat nem született a jelenségre…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Mutáns puma szörnyet kaptak puskavégre Idahóban

Mazsi

Itt a bizonyíték a párhuzamos univerzumok létezésére?

Edit

Engedélyezték a veszélyes medvék lelövését Romániában (+videó)

Géza