Hirmagazin.eu
Főoldal » Mai friss rendőrségi hírek, + hétvégi országos összesítő
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Mai friss rendőrségi hírek, + hétvégi országos összesítő

Az elmúlt 72 óra rendőri, hatósági intézkedései számokban.

Az elmúlt 72 órában a rendőrök 137 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 5 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 5 személy vesztette életét, 36 súlyos és 96 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 561 személyt fogott el, közülük 117 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 347 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 676 személyt állítottak elő, köztük 333 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 45 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 355 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén 2017. október 6-án 0 óra és 2017. október 8-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök 27 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A rendőrök és a katonák 31 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 30 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és további 4 személy ellen közokirat-hamisítás, 1 személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Vascsővel kereste igazát (Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 09., hétfő)

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a solymári férfit, aki Pilisszentivánon bántalmazta a sértettet és autókat rongált meg.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás testi sértés bűntett kísérlet, önbíráskodás bűntett, valamint rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Péter solymári lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2017. október 5-én 12 óra körüli időben megjelent egy pilisszentiváni ingatlannál, ahol korábbi sérelmei miatt egy vascsővel bántalmazta a sértettet. Ezt követően a helyszínen több gépkocsit megrongált, majd elmenekült onnan.

A rendőrök egy órán belül felkutatták és elfogták a férfit, akivel szemben előállítását követően, zavart viselkedése miatt kábítószer-gyorsteszt került alkalmazásra, amely pozitív eredményt mutatott.

Sz. Pétert kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2017. október 8-án elrendelt.

A gyanúsítottal szemben a további eljárást – szakértő bevonásával – a Budaörsi Rendőrkapitányság folytatja.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Rüszkénél (Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 09., hétfő)

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 5 migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A járőrök 2017. október 9-én 2 óra 20 perckor 2 koszovói, majd egy órával később további 3 koszovói határsértőt tartóztattak fel Röszke külterületén. A férfiak a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Halálos baleset a 1119-es főúton (Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, 2017. 10. 09., hétfő)

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. október 8-án 19 óra 20 perc körül a 1119-es számú úton.

Héreg felől Tarján irányába közlekedett egy Volkswagen típusú személygépkocsi. A járművezető eddig tisztázatlan okból a jármű jobb elejével elütötte a vele azonos irányban haladó 60 éves kerékpárt hajtó férfit, aki a közlekedése során láthatósági mellényt  viselt, valamint a kerékpáron elöl és hátul is működő világítással rendelkezett.

A férfi a baleset során olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a helyszínelést befejezték, a forgalom 23 óra 25 perctől újra zavartalanul haladhat.

Forrás: police.hu

Képek: delhirportal, magyarhirlap

 

Hasonló hírek

Ennyi pénzt követel exétől a brutálisan megvert miskolci édesanya: többmilliós kártérítés miatt készül perelni

Mazsi

Döntés várható a Kúrián a kémperben

Géza

Bíróság elé állt az idős nőt a villamos elé rúgó férfi

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------