Image default
Karácsony

Magyarországon van Európa legszebb karácsonyi vására

Méghozzá Budapesten!

A European Best Destinations független utazási portál egy online szavazás keretében kereste Európa legszebb karácsonyi vásárát.

A 116 országból összesen leadott 289 714 voks alapján pedig a budapesti Szent István Bazilika előtt megrendezett adventi vásár lett a befutó, amely – minden eddigi szavazási rekordot megdöntve – 39 448 szavazattal nyert, ezzel Bécset, Gdanskt és Brüsszelt szorította maga mögé.

Ahogy a szervezők írják:

“Európai immár legszebb karácsonyi vásárát kilencedik éve azzal az eltökéltséggel hozzák létre a szervezők, hogy az év végi rendezvénydömpingből kiemelkedve, a Szent István Bazilika előtti téren semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést nyújtsanak a látogatóknak.

Budapest, 2019. december 1.
Adventi gyertya ég az Advent Bazilika rendezvény megnyitóján advent elsõ vasárnapján a budapesti Szent István téren, háttérben a Szent István-bazilika 2019. december 1-jén.
MTI/Mónus Márton

Idén a már megkülönböztető védjeggyé vált különleges gasztronómiai kínálat és minőségi kiállítók mellett a korábbiaknál is több programmal, tematikus napokkal, interaktív szelfiponttal és egy 12 méteres karácsonyfával várják a vendégeket, egészen január 1-ig.”

 

Képek: pestbuda, mti, adventbazilika

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Öt horoszkópjegy, akire nagy pénz vár még karácsonyig! Nézd meg, benne vagy-e

Edit

Zseniális videót tettek közzé a magyar mentők, így készülnek a karácsonyra

Mazsi

Szívig ható és elgondolkodtató karácsonyi videó a Lewis-től

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------