Image default
Belföldi hírek

Magyarország megvédése érdekében az ellenzékre nem lehet számítani! (Olvasd el és nézd meg!)

Az elmúlt évek egyértelműen bebizonyították, hogy az ellenzékre nem lehet számítani Magyarország megvédése érdekében – jelentette ki Puskás Imre csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szóvivője hangsúlyozta, az ellenzék sem a magyar Országgyűlésben, sem az Európai Parlamentben nem állt ki Magyarország biztonsága mellett, amikor arra szükség lett volna. Sőt Gyurcsányék, a szocialisták és az LMP európai parlamenti képviselői mindig a brüsszeli bevándorláspolitikát támogatták, így ha rajtuk múlna, már megkezdődhetne a migránsok betelepítése Magyarországra és ezzel hazánkba is beköltözne a terrorveszély – tette hozzá.

Puskás Imre elmondta azt is, hogy a Jobbik megbízhatatlan, Magyarország legfontosabb kérdésében, a biztonság fenntartásában is kettős játékot játszik, mindig a saját pártpolitikai érdekei szerint nyilatkoznak, illetve cselekszenek. Az ellenzéki pártok viselkedése egyértelműen veszélyt jelent Magyarországra és a magyar emberekre – szögezte le. A kormánypárti politikus felhívta a figyelmet arra, a nagy csaták még csak most kezdődnek, ugyanis Brüsszelben 2018-ban igyekeznek majd keresztülverni azokat a döntéseket, amelyek utat engedhetnek a kötelező betelepítési kvótának és a Soros-terv egyéb pontjainak. Ez veszélyezteti Európa biztonságát, mert látható, ahol tömegesen jelentek meg a migránsok, ott veszélybe került a hétköznapok biztonsága – fűzte hozzá.

Puskás Imre kiemelte, ismerhetjük a híreket, melyek arról szólnak, hogy békés németországi kisvárosokban a szülők már nem engedik egyedül gyermekeiket az iskolákba, vagy, hogy Svédországban olyan gyakran fordul elő csoportos nemi erőszak, hogy a helyi lakosok önkéntesen járőröznek azokban a városokban, ahol óriási számban vannak jelen migránsok. Hozzátette, szilveszter közeledtével az a legfontosabb hír Európában, hogy milyen intézkedéseket kell tenni a rendezvények biztonsága, a migránsok által elkövetett bűncselekmények, nemi erőszak megelőzése érdekében.

Fotó: fidesz.hu

Emlékeztetett, Magyarországon a baloldal nem támogatta sem a határzárat, sem azokat a jogszabály-módosításokat, amelyek szigorították a betelepülést, és az ellenzék azt sem támogatta, hogy alkotmány-módosítás legyen a kényszerbetelepítés ellen.

A Fidesz szóvivője felidézte, az ellenzék két éve még tagadta a bevándorlás létezését, egy éve a kötelező kvótát, mostanában pedig a Soros-terv létezését és végrehajtását tagadják. Kétségbe vonták a Soros-terv elleni nemzeti konzultáció eredményét, miközben a magyar emberek elsöprő többsége ellenezte a kötelező betelepítési kvótát és a bevándorláspárti politikát – tette hozzá.

Puskás Imre kitért arra is, hogy a Gyurcsány-párt, az MSZP, az LMP-s, az Együtt, vagy a Párbeszéd egyetlen képviselője sem nem szavazta meg a magyar parlamentben azt a határozatot, amely ellenezte az Európai Parlament azon novemberi döntését, mely megkönnyíti a kötelező betelepítési kvóta és a Soros-terv egyéb pontjainak végrehajtását. Ezzel is egyértelmű üzenetet küldtek, hogy nem lehet rájuk számítani Magyarország biztonságának megőrzésében – húzta alá.

Most még nagyobb a jövő évi választás tétje, vagyis az, hogy milyen kormány alakul 2018 tavaszán. Az a tét, hogy az az ellenzék kerül-e hatalomra, amely egyértelműen végrehajtaná a Brüsszelből diktált bevándorláspárti politikát, amelyet a Soros-hálózat tagjai próbálnak ránk kényszeríteni, és Magyarország is egy bevándorlóországgá változna – fogalmazott a kormánypárti politikus. A Fidesz-KDNP-nek ezzel szemben 2018-ban is a magyarok biztonsága a legfontosabb. A kormány nem hajlandó semmilyen nyomásra változtatni szigorú bevándorláspolitikáján, továbbra sem kívánja lebontani a kerítést, mert olyan Magyarországot akar, amelyik nem válik bevándorlóországgá – jelentette ki Puskás Imre.

Forrás: fidesz.hu

 

 

Hasonló hírek

Botka futásnak eredt, kiszállt a harcból

Mazsi

Fidesz: Megmutatkozott, mekkora befolyása van Brüsszelben Soros Györgynek és hálózatának

Géza

Figyelem! Már csak pár nap maradt az e-személyik igénylésére

Géza