Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyarország közkedvelt úticél a migránsok számára.. Újra népes csoportok érkeztek kis hazánkba..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Magyarország közkedvelt úticél a migránsok számára.. Újra népes csoportok érkeztek kis hazánkba..

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhét határsértő Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A járőrök 2019. december 15-én délután négy esetben, összesen tizenhét határsértőt tartóztattak fel Röszke közigazgatási területén, illetve a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak szír és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Rendőreinkfél nap alatt újabb harminckilenc külföldit tartóztattak fel.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök és honvédek 2019. december 15-én 0 óra és 12 óra között nyolc esetben harminckilenc külföldit tartóztattak fel Hercegszántó és Nagybaracska közigazgatási területén. A magukat szír, palesztin és iráni  állampolgárnak valló illegális migránsok jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

A migránsok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanezen időszakban a járőrök elfogtak és előállítottak két, embercsempészés bűntettével gyanúsítható férfit is. Az esetről bővebben itt olvashatnak.

A magyar rendőrök a román hatóságnak adták át azokat a külföldieket, akik jogellenesen tartózkodtak Magyarország területén.

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai 2019. december 15-én 10 óra körül három illegális migránst fogtak el a vasútállomáson. A férfiak – akik közül ketten marokkói, míg egyikőjük egyiptomi állampolgárnak vallotta magát  – Magyarországon történő jogszerű tartózkodásukat nem tudták hitelt érdemlően igazolni.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai a külföldieket – meghallgatásukat követően – 2019. december 15-én 20 óra körül átadták a román hatóságnak.

Hasonló hírek

Eltűnt egy anya két gyerekével Mezőkövesden

info

Kifosztás Budapesten, a Körúton – videó

Géza

Félmilliárd forintot csaltak Széchenyi Kártyával

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------