Főoldal » Magyarország ellen szervezkednek Soros emberei Brüsszelben, Sargentini dirigál
Külföld

Magyarország ellen szervezkednek Soros emberei Brüsszelben, Sargentini dirigál

Judith Sargentini olyan magyar és külföldi migránspárti aktivistákkal találkozott Brüsszelben, akik a bevándorláspárti spekuláns álláspontját képviselik és Magyarország elítéléséért lobbiznak. Büszkén posztoltak az egyeztetésekről.

Az egyeztetésekről szóló képet egy bizonyos Jade Tenwick nevű, ír származású és amerikai állampolgárságú bevándorláspárti, magát feministának valló nő tette közzé, beszédes kommentárral. Ő jelenleg egy migránsokat csempésző brüsszeli szervezet (NGO), az SB OverSeas munkatársa. Kirakott a Twitterre egy Brüsszelben készült közös fotót Judith Sargentini holland bevándorláspárti európai parlamenti képviselővel és a Magyar Helsinki Bizottság társelnökével, Pardavi Mártával.

Magyarország ellen szervezkednek Soros emberei Brüsszelben, Sargentini dirigál

Az  SB OverSeas partnerei között szerepel egy PICUM nevű sorosista csoportosulás, amely azon migránsok érdekeit képviseli, akik nem rendelkeznek papírokkal, tehát magyarán eldobták a személyi igazolványukat és a születési bizonyítványukat, azért, hogy menekültnek hazudhassák magukat. 

A posztból egyértelműen kiderül, hogy a Magyarországot megbüntetni készülő Sargentini-jelentés miatt találkoztak, és határozottan elítélik Magyarország illegális migráció ellen irányuló politikáját.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Norvégia a Facebookon figyelmeztette a migránsokat, hogy ne dédelgessenek hamis reményeket

Edit

További terrorista merényletek várhatók Észak-Afrikában a lengyel titkosszolgálat szerint

info

Terror: robbanás történt az iskolában, tíz halott, leglább ötven sebesült

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------