Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek!
Bulvár

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek!

Szá­mos hazai hí­res­ség­ről ka­pott szárnyra va­lami el­ké­pesztő kamu pletyka, amit sokan el­ké­pedve ol­vas­tak. A Ri­post most össze­szedte a leg­dur­vább hí­resz­te­lé­se­ket.

A sztárság korántsem csak a csillogásról szól, hiszen celebjeink sokszor kerülnek a támadások kereszttüzébe. Ördög Nóra például pucér képe, míg Baukó Éva véletlen elszólása miatt magyarázkodhatott nemrégiben.

Ám vannak esetek, amikor sztárjainkról egyszerűen csak hazugságokat állítanak, ezzel pedig félrevezetik, sőt több esetben halálra rémisztik rajongóikat. Olykor egy rosszakaró ismerős, máskor egy neve elhallgatását kérő informátor, legtöbbször azonban a különböző lájkvadász oldalak állnak a kamu híresztelések mögött.

Sarka Kata balesete

A dögös celebhölgyet rengeteg támadás érte az elmúlt időben, egy nyílt levélben végül válaszolt is kritizálóinak. Férje, Hajdú Péter általában nem szól bele felesége ügyeibe, ám egy Katáról megjelent hazug cikk nála is kiverte a biztosítékot.

Egy internetes oldal ugyanis azt állította, hogy a kétgyermekes anyuka borzalmas balesetet szenvedett, és a kórházban éppen az életéért küzdenek. Természetesen ebből egy szó sem volt igaz, csupán a nagyobb kattintásszám elérése miatt próbálták megtéveszteni az embereket.

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek!
Sarka Katáékat rokonuk sírva hívta fel az álhír elolvasása után. (Fotó:Facebook)

Csobot Adél szülése

A fiatal kismama majd kicsattan a boldogságtól, hatalmas pocakját szerencsére nem is takargatja rajongói elől. Terhességéről azonban nem nagyon nyilatkozik, de ennek ellenére is számos őrült pletyka kapott szárnyra róla.

Először Adél tragikus vetésével riogatták az internet népét, majd azzal az elképesztő hírrel rukkoltak elő, hogy egy színes bőrű kisfiúnak adott életet, amiért Bence elhagyta őt. A leendő apuka ezután Facebook-oldalán nyugtatott meg mindenkit, hogy valótlanságokat állítanak szerelméről.

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek! 1
Csobot Adéllal szerencsére minden rendben van. (Fotó: Facebook)

Kiszel Tünde meggazdagodása

A naptárdíva leginkább titkos udvarlóival tartja lázban rajongóit, egy furcsa poszt azonban hirtelen meggazdagodásáról számolt be.

Eszerint Tünde a Facebook alapítójától, Mark Zuckerbergtől kapott egy nagyobb összeget, és a poszt megosztása után bárki részesülhet a hatalmas vagyonból. Sokan bedőltek a kamuhirdetésnek, amit Tünde csupán egy rossz viccnek nevezett.

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek! 2
Kiszel Tünde nevével próbálták átverni az embereket. (Fotó: Fem3)

Lagzi Lajcsi szökése

Lajcsinak az előzetesből való szabadulása óta szinte egy perc nyugta sincsen a róla terjedő szóbeszédektől, így nem meglepő, hogy külföldön próbálta kiereszteni a fáradt gőzt.

Mexikói nyaralását azonban sokan véglegesnek tartották, sőt voltak olyanok is, akik szökésnek nevezték.Mindennaposak voltak tehát a találgatások, hogy Lajcsi vajon hazatér-e vagy a közép-amerikai országban kezd új életet, miután egy tehetős magyar üzletembertől kapott állásajánlatot. A zenész testvére viszont cáfolta ezt a pletykát, Lajcsi pedig péntek reggel már haza is jött.

Magyar sztárok, akikről hatalmas hazugságokat terjesztettek! 3
Lagzi Lajcsi ideiglenesen, de hazatért. (Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hírzárlatot rendelt el betegségéről Oszter Sándor!

Mazsi

Meglepő fordulat: visszatér a színpadra Kulka János, mégpedig így! Oszd meg!

Géza

Ru­bint Réka el­ké­pesztő ala­kí­tása a török rep­té­ren

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------