Hirmagazin.eu
Főoldal » „Magyar sportolók szégyene, te, a feleségét nyíltan alázó sz.rkupac” Baukó Éva totális háborút indított Dudás Miki ellen..
Bulvár

„Magyar sportolók szégyene, te, a feleségét nyíltan alázó sz.rkupac” Baukó Éva totális háborút indított Dudás Miki ellen..

Budapest – Komoly vita alakult ki Dudás Miklós és Baukó között. A kommentháború a nemrég a Nyerő Párosban szereplő sportoló párjának tegnapi RTL Klub Reggelis szereplésével indult.

„Dudás Miklósnak üzenem , hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart [email protected], akivel a feleségét meg akarta csalni csak ebben az évben, beszélgetései screenshotjait posztolni fogom, ha nem kér nyilvános villámgyorsan bocsánatot. Kettőt már be is szereztem!„ – írta Baukó a Facebook oldalán, a posztban továbbá olyan durva jelzőket írt, mint „álsportoló,” „a feleségét nyíltan alázó szarkupac”.

Dudás párja, Szigligeti Ivett, az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt, amelyben azt fejtegette, hogy szívesen helyezkedne el a médiában. Baukó erre a kijelentésre reagált egy kissé hevesen, egészen pontosan azt írta, hogy Szigligeti nem elég jó ehhez a szakmához.

Dudás nem hagyta a dolgot ennyiben, egyik kommentjében, arra tett célzást, hogy Baukó még mindig alkoholproblémákkal küzd.

Betaláltam úgy érzem. Igyál valamit nyuszika nagyon idegesnek tűnsz! Elfogyott a lové hogy ennyire szerepelni akarsz?! Na sebaj, nemsokára itt a nyár mehetünk a Balcsira, meghívunk (csak el dugjuk a piát előled) dolgozz csak meg érte. U.i: előbb ülök 20 évet mint egy ilyen boldogtalan nulla [email protected]ól bocsánatot kérjek. Szépséges napot, Te lelki nyomorék! – írta Dudás kommentben Baukó posztjához.

A dolog odáig fajult, hogy Baukó megkeresésünkre elárulta, feljelentést fog tenni becsületsértésért.

 Nem tartom sokra ezt az álsportolót, aki ráadásul nettó hazugságokat ír rólam. Meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Elegem van ezekből az álszent, hazug emberekből! – mondta dühében a Való Világ egykori szereplője.

Dudás Miki és párja, Ivett a Nyerő Párosban lecsúszott a döntőről  /Fotó: RTL Klub Dudás Miki és párja, Ivett a Nyerő Párosban lecsúszott a döntőről /Fotó: RTL Klub

Dudás Miklós és párja megkeresésünkre elmondták, hogy nem kívánnak nyilatkozni a kialakult helyzetről.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Felháborító! A Volvo parkolójába csak meleg családok állhatnak: kitört a botrány! Oszd meg!

Géza

Örület! Európában kutyával szokás sétálni, Kínában már delfinnel sétálnak (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Bangó Margitnak elege lett: minden családi titkot kipakolt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------