Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar rémtörténet a múltból (18+)
18+

Magyar rémtörténet a múltból (18+)

Kislányokat ölt Piroska, a legkegyetlenebb magyar kéjgyilkosnő

1954 decemberében akasztották fel a szolnoki börtön udvarán a mindössze 21 éves Ladányi Piroskát. Fiatal kora és üdesége ugyanis egy borzalmas, perverz és elborult lelkű kéjgyilkost takart, akinek a lelkén öt kislány meggyilkolása száradt. Öccsével is fajtalankodott.

Még a kivégzést végignézők is undorodva fintorogtak, látván a bitó alá menetelő Jancsó Ladányi Piroskát, az Egyperceskrimi blogja szerint sokan keresztet is vetettek. A 21 éves nőről ugyanis mind tudták, hogy kezéhez nemcsak egy, rövid életét meghazudtolóan hosszú bűnlajstrom, hanem öt megbecstelenített és meggyilkolt kislány vére tapadt.

1887443_244039-piroska-425.jpg

Az anyját életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság, a fiatal nőt pedig kivégezték bestiális tettei miattTalán Piroska nem véletlenül lett az egyik legbrutálisabb gyilkosnő, ugyanis már gyermekkora is igencsak zaklatott volt: édesanyja, Borbála iskolázatlanul, szegénységben nőtt fel, gyermekkorától a testéből élt. Ilyen nyomorba született Piroska, aki fiatalkorában is hírhedten agresszív volt: örömmel kínozta társait, verte az anyját, és fajtalankodott az akkor hétéves öccsével.

Nemsokára anyja nyomdokaiba lépve ő is prostitúcióból élt, Borbálával egymásnak adták a kilincset a szovjet katonáknál és a nemi betegségek tekintetében is. A törökszentmiklósi gyilkosságsorozat 1953 októberében kezdődött, ekkor tűnt el a 11 éves kislány, Komáromi Marika.

Az asszony, ahogy édesanyja is, prostituáltként dolgozott, de a lányokhoz vonzódott, végül szeretőjével is végzettA rendőrség még Piroskát is kihallgatta az ügyben, azonban az akkori szervezetlenségek miatt szó nélkül elengedték, pedig a lány már akkor megfojtott áldozata cipőjében trappolt be a zsarukhoz. Egy évig meglapult, 1954 nyarától azonban ámokfutóként tombolt: június 12-én a 13 éves Hoppál Piroska tűnt el, augusztus 9-én a 17 éves Simon Irén, 11-én a 13 éves Bo­tos Mária, majd három nappal később a vele egykorú Szőke Katalin.

Piroska mindegyiküket törökszentmiklósi nyomortanyájukhoz csalta, gyomorforgató szexuális rítusokat végzett velük életükben, majd megfojtotta őket, holttestükkel fajtalankodott: volt akin egy seprűnyéllel tett erőszakot, másnak a nyelvét a saját nemiszervéhez dörgölte, gusztustalanságainak tárháza gyakorlatilag kifogyhatatlan volt.

1887447_jancsoek-haza.jpg

Ladányiék háza: Piroska ide csalta a kislányokat. Miután végzett velük, és kiélte beteg hajlamait, a kútban végeztékA kislányok testét végül egy kútba hajította. Piroska, lehet, sosem bukott volna le, ha nem támad egy felnőtt nőre, Balázsi Istvánnéra. Az asszonyt elkábította, és egy vita után végezni akart vele, a nő azonban a bódító méreg ellenére magához tért, arra eszmélve, hogy Piroska fojtogatja. Azonnal a zsarukhoz rohant, akik végre elfogták a fiatal kéjgyilkost, és megtalálták az udvari kutat, amiben a kislányok oszladozó tetemei feküdtek.

Bár már az első perctől mindent bevallott, többeket is gyanúba kevert, több férfit is megneve­zett, mint társtettest. Sokan a mai napig nem hiszik el, hogy Piroska egyedül követte el a válogatott rémtetteit, szá­mos körülmény – egy orosz ka­tonai szíj nyoma, vagy az, hogyan gyűr­te le az életerős, fiatal lányo­kat egymaga, ha a bedrogo­zott Balázsinéval nem bírt – is azt támasztja alá, hogy valaki segédkezett neki. Anyját végül életfogytig­lani börtönre ítélték, míg lá­nyát kivégezték.
vilagfigyelo

Hasonló hírek

(18+) CBN News: Így terjed nyugaton is a nők megcsonkítása! + VIDEÓ!

Edit

Országos tiszti főorvos: Új szakaszába ért a járvány.. (18+)

Géza

Budapest góccá válhat, ha nem tartják be a korlátozásokat (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------