Image default
Külföld

Magyar pilóta halt meg Németországban

A rutinos szegedi pilóta gépe a földbe csapódott, ő belehalt a zuhanásba, de a repülőn utazó 14 ejtőernyős túlélte a németországi balesetet.

Eddig ismeretlen meghibásodás miatta földbe csapódott repülőgépével Berlintől csaknem 70 kilométerre egy szegedi pilóta. A Németországban dolgozó férfi évek óta profi pilótaként, ejtőernyős-ugrató pilótaként és oktatóként dolgozott, a tragédia idején egy Cessna 208-as gépet vezetett.

A gépen valami hiba történhetett, miután egy ugróbázisról felszálltak – írja a Bors a német Abendblatt című lap értesüléseire hivatkozva. Az ejtőernyősök épségben kijutottak a repülőből, amellyel ezután a pilóta tehetetlenül zuhant le az ugróbázis melletti mezőre.

A rendőrség nyomoz, hogy kiderüljön, pontosan mi okozta a tragédiát. A német lap felkereste az ugróbázist, de nem akartak nyilatkozni a részletekről. A kollégák szerint nem kizárt, hogy a baleset előtt a pilóta már tudta, hogy zuhanni fog, és próbálta a repülőbázistól messzebb, olyan területre manőverezni a Cessnát, ahol nincsenek emberek. A Borsnak elmondták hősként tekintenek rá, amiért az ejtőernyősök épségben megúszták a repülő meghibásodását. Egyik barátja azt mondta, a férfi soha sem hibázott.

Nyitókép: pixabay
infostart

Hasonló hírek

Újabb migrációs hullám fenyegeti Európát

Géza

Mintha vért permeteznének az égből chemtrail technológiával erdőtüzekben! – videó

Edit

Gyerekek előtt fejezi le áldozatait az ISIS új hóhérja

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------