Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar nyerte az Eurojackpot-milliárdokat – Ezt árulta el magáról és a terveiről
Életmód hírek

Magyar nyerte az Eurojackpot-milliárdokat – Ezt árulta el magáról és a terveiről

Igazán jól zárult az év annak a szerencsés játékosnak, aki tavaly novemberben minden idők legnagyobb hazai lottónyereményét könyvelhette el! A 2019. november 22-i Eurojackpot-sorsoláson bruttó 30 millió euró, azaz több mint 10 milliárd forint talált gazdára.

A nyertesnek a sorsolás másnapjától számított kilencven napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet néhány nappal ezelőtt meg is tett, sőt még néhány információt is elárult magáról!

Magyarországon a lottónyertesek általában igyekeznek inkognitóban maradni, nagyon ritkán fordul elő, hogy bármit is mondanak magukról, az életükről, terveikről vagy éppen Fortunához fűződő viszonyukról. Ezért olyan nagy dolog, hogy az Eurojackpot-milliárdos hajlandó volt a Szerencsejáték Zrt. nagynyertes kérdőívét kitölteni – természetesen neve elhallgatásával.

Elárulta többek között, hogy vidéken adta fel a nyertes szelvényét, amelyet saját számokkal játszott meg. Kiderült az is, hogy több éve minden héten próbára teszi a szerencséjét az Eurojackpoton, de korábban nem nyert nagy összeget. Fontosnak tartja, hogy mindig ugyanazon a napon adja fel a szelvényét. Egy lottózóban értesült szerencséjéről, és első dolga volt, hogy szóljon házastársának a mesés nyereményről.

S hogy mire költi az ölébe pottyant vagyont? Elmondása szerint utazásra, autóra, lakásra biztosan jut majd a jackpotból, de jótékonykodásra is áldoz majd. Pénzügyi befektető segítségével pedig fialtatni is akarja a pénz jelentős részét. Emellett közeli családtagjairól sem feledkezik meg: jut nekik is a nyereményből. Arra a kérdésre pedig, hogy ezek után abbahagyja-e a lottózást, egyértelmű és nem meglepő választ adott: esze ágában sincs, tovább játszik minden héten.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Így bánnak a nőkkel az Iszlám államban!

Mazsi

Tudtad, hogy az alufólia gyógyítja a bőrt és csökkenti a fájdalmakat?

Mazsi

Balaton-átúszás – fotók

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------