Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar Nemzet: ráégett a DK-ra a győri zsarolási ügy – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Magyar Nemzet: ráégett a DK-ra a győri zsarolási ügy – videó

Elkezdődött az aláírásgyűjtés Győrben, ahol Borkai Zsolt lemondása miatt január végén polgármestert választanak

A sajtóban megjelent hírek szerint négyen indulnának. A Magyar Nemzet információi szerint nem véletlen, hogy az ellenzéki pártok – októberrel ellentétben – most nem DK-s jelölttel próbálkoznak, ugyanis több szálon is kötődhet Gyurcsány Ferenc pártja a győri zsarolási ügyhöz – derült ki az M1 Híradójából.

Két hónappal az önkormányzati választások után Győrben ismét aláírásgyűjtés kezdődött. A városban újra polgármestert választanak, miután Borkai Zsolt lemondott a városvezetői címről. A Fidesz most Dézsi Csaba András kardiológus főorvost indítja.

Az ellenzéki pártok is jelöltet cseréltek: a DK-s Glázer Tímea helyett ezúttal az MSZP helyi elnökét, Pollreisz Balázst választotta a győri ellenzék közös jelöltnek. Bár a DK-s Glázer Tímea egészségügyi problémákra hivatkozva lépett vissza, a Magyar Nemzet úgy tudja: valójában arról lehet szó, hogy a politikus és pártja, a DK, kényelmetlenné vált az ellenzéki összefogás többi tagjának. A háttérben a Borkai ügy állhat, amely a Magyar Nemzet szerint lejárató kampányból súlyos büntetőüggyé, példátlan politikai zsarolássá nőtte ki magát.

A zsarolási ügy egyik érintettje a DK-s Glázer Tímea testvére, aki Póczik József egykori focista csapattársa volt. Póczik József szintén felbukkant a Borkai-ügyben – őt azzal gyanúsítják, hogy megzsarolta Borkai Zsoltot a felvételekkel. Póczik József korábban elismerte, hogy a felvételek miatt valóban találkozott a volt polgármesterrel, a zsarolást viszont tagadta. Nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amely szerint a DK volt képviselő-jelöltje 10 millió forintot követelhetett Borkai Zsoltéktól a felvételekért.

Sajtóhírek szerint az Ördög ügyvédje oldal is a DK-hoz köthető. A szálak állítólag Gyurcsány Ferenc ügyvédjéhez, a költségvetési csalással is vádolt Czeglédy Csabához vezethetnek. Miközben Czeglédy Csaba tagad, egyre több olyan cikk lát napvilágot, amely alapján arra lehet következtetni, hogy Czeglédy Csaba és a Borkai-botrányt kirobbantó Ördög ügyvédje ugyanaz a személy.

A Pestisrácok szerint Czeglédy Csaba igen jó kapcsolatot ápol azzal a Horváth Csabával, aki kifizette az Ördög ügyvédje Facebook posztjainak népszerűsítését és aki nem csak a győri hanem a szombathelyi fideszes jelölt ellen is lejárató kampányt indított. A választás éjszakáján Czeglédy Csaba vele ünnepelte a baloldal szombathelyi győzelmét.

Legutóbb pedig a Mandiner írt arról, hogy feltűnően sok a hasonlóság Czeglédy Csaba és az ördög ügyvédjének nyelvhasználata között. Például az ikes igéket mindketten kizárólag egyes szám első személyben, helytelenül használják. Ugyanúgy fordítva használják a bort iszik és vizet prédikál kifejezést, és mindketten gyakran élnek olyan viszonylag ritkábban használt szófordulatokkal és kifejezésekkel, mint például a jobb sorsra érdemes, az így mulat egy magyar úr, a pincsikutya, a golyófogó és a győri polip. Ráadásul mindketten kedvelik a régies, a mindennapi nyelvhasználatból kikopott mihelyst szót is.

hiradó, PS, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Egy luxusverda az árokban, a másik fejtetőn: megérkeztek a fotók az M5-ös balesetről

Mazsi

Őrizetben a terjesztő és a fogyasztó is – videó

Géza

Marihuánával kibélelt autó Röszkén! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------