Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar Nemzet: Az Avaaz Soros György legfontosabb választási fegyvere – videó
Külföld

Magyar Nemzet: Az Avaaz Soros György legfontosabb választási fegyvere – videó

Több mint 1000 városba szerveznek civil aktivisták klímaváltozás elleni tüntetést május 24-re.

A legtöbb uniós tagállamban másnap, szombaton, illetve vasárnap tartják majd az EP-választást. A felhívásokból az is kiderül, hogy a civilek nem csak a klímaváltozás ellen tüntetnek, hanem egyúttal szavazásra buzdítják az Egyesült Európa és a demokrácia híveit. A Fidesz szerint a bevándorláspárti Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásba.

Globális klímasztrájk a jövőért” – az egyik legnagyobb közösségi oldalon is hirdetik az európai parlamenti választások idejére szervezett diáktüntetést. A fiatalokat világszerte mozgósítják, így Európában is: Svédországtól kezdve, Magyarországon át egészen Spanyolországig.

A Magyar Nemzet a sztrájkról azt írta,

a klímavédelem ügye csak álca,

amely mögé bújva befolyásolni akarják az uniós választást.

A lap szerint a globális klímasztrájkot egy Soros Györgyhöz köthető baloldali aktivista szervezet, az Avaaz koordinálja. A Magyar Nemzet megemlíti azt is, hogy a diáktüntetés mögött hivatalosan egy 16 éves svéd fiatal áll, akinek szülei ismert baloldali aktivisták, és rendszeresen kampányolnak a bevándorlás mellett is.

A megmozdulást az „Ők tüntetnek, mi szavazunk” mottóval hirdetik. Az Avaaz saját honlapján egy idézetet is közöl a diáktól, amelyben az áll: „A reményt választom a félelemmel szemben az európai parlamenti választásokon. Itt az idő, hogy kiálljunk az egyesült Európáért.”

Klímavédelemmel akarják háttérbe szorítani a bevándorlás kérdését

Az M1-en nyilatkozó Kiszelly Zoltán politológus szerint a balliberális sajtó a klímavédelem ügyével akarja háttérbe szorítani a bevándorlás kérdését, mert azt remélik, hogy a baloldali és zöld pártok így jobban szerepelnek az uniós voksoláson.

Az Avaaz nemrég adománygyűjtést is indított. Arra szólították fel tagjaikat, küldjenek támogatásokat azért, hogy „sürgős masszív kampányt indíthassanak” az általuk csak szélsőjobboldalinak nevezett európai politikai erők ellen. Szerintük ez a közösség megnyerheti az európai parlamenti választást, márpedig ha ez megtörténik, elveszik minden, amiért küzdöttek és, mint fogalmaznak, hazaküldik a migránsokat.

magyarnemzet

Hasonló hírek

Lövöldözés volt New Orleansban

Géza

„Ha a spanyolok harcolhatnak Katalóniáért, nekünk is lehet Koszovóért”

Géza

Hátborzongató jelenetet rögzített a kórház rejtett kamerája

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------