Hirmagazin.eu
Főoldal » Magyar Idők: Nagy bakot lőttek Vonáék
Belföldi hírek

Magyar Idők: Nagy bakot lőttek Vonáék

Meglehet, nagyon rossz vásárt csinált a Jobbik Simicska Lajossal, ha egyetlen fillért is fizetett a milliárdostól kapott plakátokért. A párt a törvénysértésekkel és a törvények kijátszásával volt elfoglalva, miközben megfeledkezett arról, hogy nincs közterület-használati engedélye a plakáthordozókra a területek tulajdonosai­tól. Ezért – a Magyar Idők információi szerint – a reklámtáblák elbontására kell számítaniuk.

A Jobbik a megvásárolt plakáthelyekre nem fog tudni hirdetéseket kihelyezni, hiszen a településképet védő hatóságok minden bizonnyal megteszik az engedély nélküli közterület-használat miatt szükséges intézkedéseket.

Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke (Fotó: MTI/Komka Péter)

Közismert, ha valaki valamilyen eszközt akar kihelyezni egy olyan területre, amely nem az övé, akkor az a minimum, hogy a terület tulajdonosának hozzájárulását kell kérnie. Ez a kérelem a Jobbik reklámhordozóinál elmaradt, valószínűleg annyira koncentrálhattak a többi jogi manőverre, hogy leplezzék a tiltott pártfinanszírozást, hogy ezen átsiklottak. Az akció során jogszabályokat is sértettek, hiszen a törvény szerint a plakátok megjelenése előtt a Jobbiknak a kormányhivataloknál be kellett volna jelentenie a megjelentetés listaárát.

Ennek az a célja, hogy átlátható legyen, mire költik a pártoknak járó költségvetési támogatást, valamint hogy a pártok közel azonos feltételekkel juthassanak hirdetési felülethez. Valószínűleg éppen ezt nem akarta láthatóvá tenni a Jobbik, mert erős a gyanú, hogy jóval a listaár alatt vagy ingyen kapták a plakáthelyeket, azzal pedig egyértelművé vált volna, hogy Simicska Lajos kilóra megvette őket. Mint ismert, a kormányhivatalok a törvényben előírtaknak megfelelően intézkedtek a törvénysértő plakátok letakarásáról – a cikk teljes terjedelmében a Magyar Idők honlapjánolvasható.

Forrás: hirado.hu, magyaridok.hu

Hasonló hírek

Nógrádi: le kell számolni az IÁ itt lévő embereivel

Edit

Megmutatjuk, miket tud rólunk a Google

Géza

Magyarországon átvezető útvonalat is ajánlanak az embercsempészek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------