Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

Magyar dm-üzletekbe is került a szennyezett fehérjeszeletből!

Még már­cius kö­ze­pén de­rült ki, hogy egy gépi tisz­tí­tó­kefe da­rab­kái ke­rül­tek a dm által for­gal­ma­zott kek­szes fe­hér­je­sze­letbe. Több or­szág­ban vissza­hív­ták a ter­mé­ke­ket. Most rá­jöt­tek, hogy ná­lunk is árul­ják…

A privatbankar.hu írt róla korábban, hogy a dm elővigyázatosságból, és sűrű bocsánatkérések közepette visszahívta a boltokból a DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket, mert a gyártás során egy tisztítókefe darabkái kerültek a termékbe.

Most kiderült, hogy itthon is árulták, így a visszahívás most már a magyar boltokra is vonatkozik.

A NÉBIH közleménye szerint a termékvisszahívás oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai bekerülhettek a termékekbe, így a dm elővigyázatosságból az összes esetlegesen érintett fehérjeszeletet visszahívja a polcokról Németországban, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és most már Magyarországon is.

A termék adatai:

Magyar dm-üzletekbe is került a szennyezett fehérjeszeletből!

Név: kekszes fehérje szelet (dm; Das gesunde Plus Sportness Eiweiß-Riegel 32% Eiweiß und mit wichtigen Vitaminen, Cookies & Cream-Geschmack, Vollmilchschokolade 45 g)
LOT szám: 196368
A következő minőség-megőrzési idejű termékek kerültek visszahívásra: BBD 08-2016 Charge 1563, 1573, 1604; BBD 09-2016 Charge 1763, 1803, 1809; BBD 10-2016 Charge 1909, 2015

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket ne fogyasszák el, az érintett lejáratú termékeket vigyék vissza a drogéria üzleteibe, ahol természetesen visszakapják a vételárat. – olvasható a dm sajtóközleményében.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Több mint 800 próbaidős rendőr tesz esküt hétfőn Budapesten

info

MENEKÜLTEK – NO KÉREM, AKKOR EZT IS LEHET OSZTANI!

info

Bevezethetik az egy hónapos katonai alapkiképzést

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------