Autók - motorok - hajók

Magasabb színvonal, jobb árak

Magasabb színvonal, jobb árak – Létezik ilyen is!

A reptéri parkolás színvonala sokat javult az elmúlt években. Aki szívesen érkezik a reptérre saját gépkocsival, az sok változást tapasztalhatott. Az árak egyre barátságosabbak és megfizethetőbbek lettek, miközben újabb parkoló zónák kerültek kialakításra, megjelentek az úgynevezett XXL parkolóhelyek, fejlődtek a biztonsági rendszerek és intézkedések. A színvonal növekedése messze megelőzte az árak változását, ezért vonzóbbá váltak azok számára is, akik korábban inkább a tömegközlekedést vagy a taxit választották a reptérre kijutáshoz.

A reptéri parkolás díjszabása tehát egyre kedvezőbbnek mondható, de arra mindenképpen érdemes figyelni, melyik zónát választjuk – halljuk a bud.hu munkatársától. A reptéri zónák árait elsősorban az határozza meg, milyen közel helyezkednek el a terminál bejáratához. A közeli zónák roppant kényelmes elérést biztosítanak, de ezek elsősorban rövid ideig tartó parkolásra alkalmasak. Magától értetődik, hogy ezek a parkolóhelyek rendelkeznek a legmagasabb díjszabással, így valóban a rövid ideig tartó eseti parkolásra használatosak. Ha hosszabb időt szeretnénk külföldön tölteni, abban az esetben a távolabbi zónák közül érdemes választani.

Noha ezek néhány száz méternyi távolságra helyezkednek el a termináltól, a távolság miatt nem kell aggódnunk. Rendelkezésre áll transzfer szolgálat, ami gyors és kényelmes eljutást biztosít, de akár sétálhatunk is, ha van időnk erre. A forgalom miatt sem kell aggódnunk, hiszen gyalogjárdák garantálják a biztonságos közlekedést.

Ha még soha nem vettük igénybe a reptéri parkolás szolgáltatást, érdemes tájékozódni a különböző zónák alapvető különbségeiről. A kedvező díjszabással rendelkező Holiday parkolók hozzávetőlegesen 400-600 méteres távolságra helyezkednek el a terminál épületétől. Innen reptéri transzferrel juthatunk el a terminálhoz, de ha időnk engedi és nem túl súlyosak a csomagjaink, akár sétálhatunk is. Mindenképpen érdemes megjegyezni, hogy ezeket a zónákat gyalogjárda köti össze a terminál épületével, tehát nem kell attól tartanunk, hogy a közlekedő gépkocsik között veszélyben lesz a testi épségünk.

Ha magasabb fokú biztonsági intézkedésekre van szükség a megnyugtatásunkhoz, válasszuk az úgynevezett Business parkolót. Fontos kihangsúlyozni, hogy a Budapest Airport területén található összes parkoló zóna rendelkezik biztonsági felszereltséggel, illetve foganatosított biztonsági intézkedésekkel. Az alapszintű biztonsági felszereltséget a különböző megfigyelőrendszerek és rendszámfigyelő alkalmazások jelentik.

A Business zónában kiemelt biztonsági intézkedések vannak érvényben, amit az ügyfélszolgálat tesz teljessé. Ha ezt a zónát választjuk, még nagyobb biztonságban tudhatjuk a gépkocsinkat. Fontos megemlíteni, hogy ma már egyre több zóna esetében rendelkezésre állnak az úgynevezett XXL parkolóhelyek. Ezek egyterűvel, minibusszal és más nagyobb gépjárművel igénybe vehető parkolóhelyek, így akár ilyen járművel is érkezhetünk a reptérre. Fontos megemlíteni azt is, hogy ezek a parkolóhelyek a rendes díjszabás szerint vehetők igénybe, tehát nem kell külön költségre számítani.

A Budapest Airport munkatársai rengeteget tettek az elmúlt években a reptéri parkolás népszerűsítéséért. Ma már valóban elmondható, hogy ez a megoldás kényelmes és megfizethető választást jelent. Ha nem szeretnék a drága taxit vagy a kényelmetlen tömegközlekedést választani, akkor a reptéri parkolás kiváló döntést jelenthet.

Forrás: bud.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

A VW Golf családfája

info

Jön az új elektromos Trabant, rendkívül alacsony áron

info

Soha többé nem párásodik be a kocsid ablaka! Figyelj! + VIDEÓ

Mazsi