Hirmagazin.eu
Főoldal » Magánzárka, szex, gyilkosok: sztárok élete a börtönben..
Bulvár

Magánzárka, szex, gyilkosok: sztárok élete a börtönben..

A vesztegetésért börtönre ítélt Lori Loughlin október végén kezdte meg kéthónapos büntetését, de már rögtön az elején azt érezte, hogy valami borzasztó dolog fog történni vele, amíg bent van.

Hogy egyébként milyen életre számíthat a börtönben, arról itt írtunk bővebben, de persze más sztárok is meséltek már arról, hogy mit tapasztaltak bezárva:

volt, aki rendre romlott ételt kapott, másnak egy sátánista sorozatgyilkos üzengetett, miközben olyan is akadt, aki naphosszat szexelt.

Kiefer Sutherland

FORRÁS: DPA PICTURE-ALLIANCE/AFP/JÖRG CARSTENSEN

2007-ben 48 nap börtönre ítélték, miután nem először kapták ittas vezetésen. Később úgy nyilatkozott, hogy jót tett neki az elzárás: megbánta azokat a dolgokat, amikért odakerült, majd David Lettermannek azt is elmondta, hogy humorral próbált túljutni az egészen. „Abszolút tudatában voltam, hogy miféle helyre kerültem. Emlékszem, a második vagy a harmadik nap zuhanyoztam, és mint egy rossz viccben, elejtettem a szappant. Körbenéztem, aztán úgy döntöttem, hogy inkább végzek aznapra a zuhanyzással” – mesélte.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.FORRÁS: GETTY IMAGES/2017 GETTY IMAGES/ALBERTO E. RODRIGUEZ

Évtizedekig küzdött a függőségével, drogbirtoklásért három évig börtönben is ült. Ő az elején még naivan azt gondolta, hogy a börtön „kisebb és szelídebb” lesz, de aztán megszokta a körülményeket. A konyhán dolgozott, heti öt nap délután és este az volt a dolga, hogy felszolgálja az ételt a többi elítéltnek, majd elmosogasson utánuk, ami persze ipari mennyiségű mosatlant jelentett, hiába csinálták többen – miközben olyan is előfordult, hogy egy zsák előre elkészített szósz felrobbant a konyha közepén, Downey Jr. órákig takaríthatta.

Lindsay Lohan

FORRÁS: NURPHOTO/EUAN CHERRY/PHOTOSHOT/NURPHOTO/EUAN CHERRY

A börtönbüntetése alatt tizennégy napra magánzárkába is zárták, hogy így védjék meg a többi elítélttől. A teljes elszigeteltség eléggé megviselte – utólag azt gondolta, bőven elég lett volna belőle két nap –, 2014-ben azonban a The Jonathan Ross Show-ban így is azt mesélte, hogy a magánzárkában valamiféle nyugalomra talált. „Előtte szörnyen rémült voltam, de ott végül rájöttem, hogy nem kell senkinek megfelelnem, nem kell senkiért semmit tennem, még csak válaszolnom sem kell, ha nem akarok” – mondta.

Sean Penn

FORRÁS: GETTY IMAGES/2012 GETTY IMAGES/GARETH CATTERMOLE

Komoly dühkezelési problémái voltak, már 1987-ben eltöltött több mint egy hónapot a börtönben, miután megütött egy statisztát a Színek forgatásán. Olyan cellába került, ahol rálátott a sátánista sorozatgyilkos, a Night Stalkerként ismert Richard Ramirez is, aki mindenáron autogramot akart szerezni Penntől: megkért egy börtönőrt, hogy továbbítsa a színésznek az üzenetét, amin az állt, hogy „Hé Sean, maradj kemény, és üsd meg őket újra!” – mire Penn állítólag visszaírt neki, hogy hagyja békén, nem érez vele semmilyen rokonságot.

Mike Tyson

FORRÁS: AFP/2019 GETTY IMAGES/JAMES GILBERT

„Annyit szexeltem, hogy már ahhoz is fáradt voltam, hogy eddzek” – írta önéletrajzában a börtönről, ahová egyébként nemi erőszak miatt került, három évet ült. A bokszolónak egy tanárnő tetszett meg, akit végül úgy csábított el, hogy tízezer dollárért megjavíttatta a háza leszakadt tetőszerkezetét – a nő pedig annyira hálás volt, hogy utána napjában háromszor magához hívatta. Tysonnak másra tehát nem is nagyon maradt ideje a börtönben, de azért egy drogcsempész hálózatba beszállt – még ha ő maga állítólag nem is fogyasztott semmit.

Martha Stewart

FORRÁS: BUSINESS INSIDER

Amerika kedvenc háziasszonyát bennfentes tőzsdei kereskedésért, lényegében csalásért ítélték el öt hónapra, ő egyszerűen szörnyűnek találta a börtönt: azt mondta, cseppet sem vált tőle jobb emberré, ráadásul egy vagyont vesztett, amíg bent volt. Jórészt kézműveskedéssel töltötte az időt, a börtön azonban egy év alatt csak három kerámia elkészítését tette lehetővé a raboknak. Stewart végül talált egy kiskaput, hogy ne unatkozzon: nekiállt egy betlehem összerakásának, amit egyetlen tárgyként értelmeztek, holott kellett hozzá vagy tizenöt figura.

Teresa Giudice

FORRÁS: AFP

The Real Housewives of New Jersey sztárja csődbüntett és törvénytelen kölcsön miatt ült tizenegy hónapot, amiről részletesen beszámolt 2016-os könyvében. Mint írta, sok mindent megtapasztalt a börtönben, a cellatársai közötti szexuális együttléteknek néha akaratlanul is a szemtanúja volt, a konyhán pedig sokszor romlott ételt szolgáltak fel nekik. A tévésztárnak olyan sokszor volt gyomorbántalma a büntetése alatt, hogy egy idő után már egyáltalán nem evett húst – arról ugyanis mindig tudta, hogy lejárt a szavatossága.

Bill Cosby

FORRÁS: AFP/2016 GETTY IMAGES/WILLIAM THOMAS CAIN

Pennsylvaniában épp abban az intézményben tölti a mindennapjait, ahol az állam börtönei közül a legtöbb feketét tartják fogva, így Cosby rendszeresen részt vesz a számukra rendezett rehabilitációs gyűléseken is. Egy tavalyi telefoninterjúban arról beszélt, hogy – a nyolcvanas éveit taposva – megpróbál amolyan apafigurává válni a többiek számára, segíteni őket abban, hogy kiszabadulva normális életet élhessenek. Meglehet persze, hogy ez csak egy ügyes reklámfogás volt, törekvés arra, hogy mérsékeljék a színész büntetését.

origo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Már csak idő kérdése. Bodrogi Gyula maga jelentette be a hírt

Géza

Kegyetlen bosszút állt a színészen a szerelme: a fiával feküdt le

Mazsi

Botrány az Ázsia Expresszben! Gáspár Evelin és Janicsák Veca egymásnak estek!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!