Hirmagazin.eu
Főoldal » Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok
Bulvár

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok

Míg a kap­cso­lat­ban élő párok több­sége alig várja a Va­len­tin-napot, az új­don­sült szingli ce­le­bek leg­szí­ve­seb­ben át­alud­nák az egé­szet. Be­mu­tat­juk azo­kat, akik kény­te­le­nek társ nél­kül töl­teni a sze­rel­me­sek ün­ne­pét.

Alaposan megosztja a közvéleményt a szerelem ünnepének kikiáltott Valentin-nap. Vannak, akik alig várják, hogy apró ajándékokkal, romantikus vacsorával, vagy épp egy felejthetetlen éjszakával lepjék meg párjukat, míg mások mondvacsinált, giccses ostobaságnak tartják az egészet.

A szinglik ilyenkor különösen nehéz helyzetben kerülnek, hiszen bárhová néznek, turbékoló párok veszik körül őket. Nem kivételek ez alól nemrég szakított sztárjaink sem, akiknél az idén biztos elmarad a romantikázás.

A Ripost összegyűjtötte azokat a celebeket, akik magányosan töltik a szerelmesek napját!

Kulcsár Edina

Az Aktív műsorvezetőjéről sokáig mindenki azt hitte, hogy boldog párkapcsolatban él az Éjjel-Nappal Budapest szívtiprójával, Törőcsik Danival. A fiatalokról még januárban derült ki, hogy igen közel kerültek egymáshoz, nemrég azonban Edina elszólta magát.Egyértelmű utalást tett rá, hogy magányosan él imádott nagymamája lakásában. Számára tehát biztos nem lesz boldog ez az ünnep!

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok

Az influenzával küzdő Kulcsár Edinának sem a romantikáról fog szólni ez a nap (Fotó: Facebook)

Szulák Andrea

A népszerű színésznőnek hosszú idő után ez lesz az első magányos Valentin-napja, bár lehet, hogy ő ezt egyáltalán nem bánja! Mióta szakított gyermeke nőfaló apjával, a taxisként dolgozó Gáborral, jobb formában van, mint valaha! Sokat dolgozik és egyedülálló anyaként is megállja a helyét. Talán egy kicsit megviseli, hogy  születésnapja után a szerelmesek ünnepét is egyedül kell töltenie.

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 1

Szulák Andrea hosszú idő óta először tölti egyedül ezt a napot (Fotó: Facebook)

MC Hawer

Az alkoholizmusból felgyógyuló mulatós zenészt egy éven belül már a második nő hagyja faképnél. Legutóbbi kedvese még egy személyes beszélgetésre sem vette a fáradtságot, SMS-ben adta ki a sztár útját. Hawer azóta sem érti, miért végződött így tiszavirág életű kapcsolata és teljesen magába roskadt. Számára sem a romantikáról fog szólni ez a nap!

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 2

MC Hawer egy összetört szívvel tudatta rajongóival, hogy elhagyták (Fotó: Facebook)

Nemcsák Károly

Péntek reggel, február 14-e előtt mindössze két nappal robbant bombaként a hír, hogy a népszerű színész felesége 21 év után beadta a válókeresetet. A Turay Ida Színház vezetőjeként dolgozó Ilona minden bizonnyal megelégelte, hogy Nemcsák direktorként minden idejét a József Attila Színházban tölti, így alig látják egymást. Hiába a sok közös emlék és a két gyerek, az asszony úgy döntött, jobb, ha örökre búcsút intenek egymásnak.

Magányosan töltik a szerelem napját a szingli sztárok 3

Nemcsák Károly házassága 21 év után ment tönkre.

Károly így ezt a napot is munkával töltheti.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Veszélyes lehetett – szupersztárok egy átmulatott éjszaka után

info

Victoria Beckhamet néhány évvel ezelőtt már eltanácsolták orvosai egyik védjegyének viseletétől

Edit

Családi dráma: Bajban van Klapka György zálogháza!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------