Főoldal » Magánvagyonokat kezelt, biztos hozamot ígérve: félmilliárdot keresnek az eltűnt férfin
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Magánvagyonokat kezelt, biztos hozamot ígérve: félmilliárdot keresnek az eltűnt férfin

Budapest — Bonyolódik a két hete eltűnt Szeitl Gergely (38) ügye: kiderült, hogy a férfi évek óta privát vagyonkezelőként dolgozott, ismerősei pénzét kezelte, közel félmilliárd forintot. A pénznek ugyanúgy nincs nyoma, mint a férfinak.

Az Index adta hírül, hogy a jógázni induló Gergely után már magánnyomozó is vizsgálódik, mert a barátain kívül az ügyfelei is nagyon aggódnak azért, hogy merre járhat.

Mint azt a Hirmagazin.eu is megírta, Szeitl Gergely január 13-án indult Őzgida utcai albérletéből a közeli erdőbe a mobiltelefonja és az iratai nélkül, ám azóta sem tudni róla semmit. Az utolsó nyomok a Pusztaszeri úton lévő szupermarket előtt megszűntek, ezért feltételezhető, hogy a férfi itt autóba szállt. Most azonban felmerül a kérdés, vajon önszántából tette-e.

Gergely barátai egy Facebook-csoportot is létrehoztak a keresésére, amelyhez bárki csatlakozhatott. Egészen mostanáig.

A telefon nélkül tajcsizni induló Gergőről két hete nem tud senki semmit.A telefon nélkül tajcsizni induló Gergőről két hete nem tud senki semmit.

Pár napja ugyanis megszüntették ezt az oldalt. Ekkor derített az Index fényt arra, hogy Gergely évek óta kezelt magánvagyonokat, húszszázalékos biztos hozamot ígérve. Van olyan ügyfele, aki egész családja összes pénzét rábízta, most viszont, hogy nincs meg a vagyon kezelője, nincs kin számonkérni a pénzt sem.

Akit ugyanis Szeitl meghagyott kapcsolattartóként, ha vele valami történne, állítja, semmit nem tud erről az üzletről.

A férfit mindenki becsületes, megbízható embernek ismerte, aki ráadásul mindig időben és pontosan fizetett. Idáig.

– Gyerekkora óta ismerem Gergőt, egyenes, korrekt ember, aki ráadásul nagyon spirituális. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy meglopta volna az ismerőseit, már csak azért sem, mert tudja, milyen karmát csinálna ezzel magának – mondta lapunknak a férfi egyik régi barátja, hozzátéve: sok ismerősük úgy véli, Gergő nem eltűnt, hanem meghalt, mivel többen is látták őt meditációjuk során egy szűk, beomlott barlangban.

A közeli ismerősei és barátai azt teljesen elképzelhetetlennek tartják, hogy a fiatalember lelépett volna.

– Gergő komoly és céltudatos ember volt, biztos vagyok benne, hogy a pénzek kezelését sem vette félvállról. Egyébként is: iratok nélkül mégis hová tudna elutazni? Maximum arra tudunk gondolni, hogy elrabolhatták őt – nyilatkozta lapunknak egy aggódó közeli ismerős.

Keresi a rendőrség

A rendőrség nem nyilatkozik arról, hogy az eltűnésen kívül más miatt is keresik-e Gergelyt, bár az Index információi szerint a mobilját és a laptopját lefoglalták. A piros dzsekiben, fekete nadrágban távozó Szeitl Gergelyt továbbra is eltűntként keresik a hatóságok.

police, blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tűzszerészbaleset: Hősi halottá nyilvánítják az elhunyt katonákat

Edit

Keresi a rendőrség a lopott bankkártyákat használó nőket!

Géza

1300 határsértőt tartóztattak föl

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------