Hirmagazin.eu
Főoldal » Magánlevél, milliós fizetések – durvul az adok-kapok a Jobbik körül
Belföldi hírek

Magánlevél, milliós fizetések – durvul az adok-kapok a Jobbik körül

Egyre durvább az adok-kapok a Jobbik jelenlegi és volt vezetői között. A párt volt alelnökét egy magánlevelével szembesítették, mire Volner János válaszul Sneider Tamás pártelnök feleségéről tett fel kérdéseket.

A párt szóvivője mindeközben azt állítja, hogy nincs válság a pártba.

Volner János májusi leveléből idézett az ATV műsorában Gulyás Balázs. A publicista szerint a kiszivárgott írásban a Jobbik volt alelnöke különböző anyagi juttatásokat kért. Sneider Tamásnak és Gyöngyössy Mártonnak címezte a levelét, amelyben a jogász barátnőjének járó fizetésről és a saját részére kért hivatali autóról is szó esett.

Az érintette a műsorban elismerte a levél valódiságát, ugyanakkor szerinte több részét is félreértelmezték. Ezt később a közösségi oldalán fejtette ki, amikor azt írta: a törvény szerint járó járművet a párt vezető politikusaként igényelte. Barátnője pedig éveken keresztül a Jobbik parlamenti frakciójának dolgozott, így levelében ennek a munkakörnek a meghosszabbításáról volt szó.

A Jobbik volt alelnöke ezután Sneider Tamás jelenlegi elnök feleségéről tett fel kérdéseket. „Tamás, nem ismersz véletlenül egy olyan jogász hölgyet, aki a Jobbiknál, az elmúlt években négy különböző kifizető hely részére összesen havi közel 1 millió forintnyi megbízási díjat számlázott?” – jelentette ki Volner a posztjában. Azt is írta: Vona Gábor rendkívül bőkezű volt, de most számoljatok el szépen a nyilvánosság felé!

A Jobbik szóvivője szerint Volner János nem mond igazat, és személy szerint nem hiszi el, hogy neki újabb és újabb „Volner-hazugságokkal” kell foglalkoznia. Szilágyi György hozzátette: Sneider Tamás feleségét már házasságkötésük előtt is több éven át alkalmazták, jelenleg pedig már nem dolgozik a Jobbiknak. Arra azonban nem tért ki, hogy Sneider Tamás neje valójában mennyi fizetést kapott a párttól.

Szilágyi Györgyöt az újságírók kérdezték arról is, hogy mit szól ahhoz: a héten újabb politikusok távoztak a pártból. Ismeretes, a Jobbik gyömrői önkormányzati képviselője szerdán közösségi oldalán jelentette be, hogy sok társához hasonlóan ő is otthagyja a Jobbikot. Sas Zoltánhoz hasonlóan a párt üllői alapszervezetének 6 tagja is kilépett a pártból és feloszlatták a helyi szervezetet.

A szóvivő tagadta, hogy pártválság lenne, szerinte folytatják azt a munkát és azt az utat, amit elhatároztak. Szilágyi György arról is beszélt, az egy teljesen normális folyamat, hogy a választások óta csaknem 200-an csatlakoztak a párthoz, és több mint 800-an hagyták el a Jobbikot.

Forrás: M1

Hasonló hírek

Fel kell hívni az emberek figyelmét a béke törékenységére

Géza

Elhunyt Horváth Gyula Széchenyi-díjas közgazdász

Edit

L. Simon: a 48-as honvédek utódai megvédik az Európai Unió határait

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!