Hirmagazin.eu
Főoldal » Magánéleti dráma: Szakított vőlegényével a magyar énekesnő!
Bulvár

Magánéleti dráma: Szakított vőlegényével a magyar énekesnő!

Szomorú hír jutott el szerkesztőségünkbe! Az énekesnő ismerőse arról számolt be lapunknak: vőlegényével ismét szakítottak. Úgy tűnik, itt tényleg nem lesz esküvő!

Idén januárban talált újra egymásra Dér Heni és a sztárfocista Vincze Gábor, akik közvetlenül az esküvőjük előtt, 2015 augusztusában szakítottak először. A sármos futballedző és a 31 éves énekesnő akkor azzal indokolták különválásukat, hogy egy idő után úgy érezték, nem illenek össze. Nagyon szerették egymást, de képtelenek voltak együtt élni.

Eltérő volt az életmódjuk, sok értékrendbeli különbség volt, amikre ugyan rájöttek már megismerkedésük első pillanatában, de hitték, hogy a szerelem majd felülírja ezeket a problémákat. Nos, nem így történt… Mivel nem akarták megváltoztatni egymást, és az utóbbi időben rengeteget veszekedtek, jobbnak látták, ha lefújják az esküvőt.

Nem akartak oltár elé állni úgy, hogy közben tudják: komoly gondok vannak a kapcsolatukban. Másfél évvel szakításuk után, idén szilveszterkor Heni a Facebookon jelentette be: újra egymásra találtak Gáborral. Úgy tudjuk, szerelmük nem volt hosszú, második próbálkozásuk alig tíz hónapig tartott.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

„Égő cigarettát dobtak a kocsimra” – Fényes nappal támadt rá egy taxis Szabyestre – Ő maga mesélte el a történteket

Mazsi

Nem csitultak a kedélyek Koncz Zsuzsa művésznő magyarkáromlása ügyében! Több internetes lap is ezt nyilatkozta: Koncz Zsuzs, takarodj! Oszd meg!

Géza

Van egy eltitkolt gyereke az Oscar-díjas színésznek?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!