Hirmagazin.eu
Főoldal » Maga sem érti, miért borult el az agya: levelet írt osztálytársainak és tanárainak a fiatal győri késelő
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Maga sem érti, miért borult el az agya: levelet írt osztálytársainak és tanárainak a fiatal győri késelő

Győr – Levelet írt az osztálytársainak és az osztályfőnökének is az a 17 éves győri diák, aki tavaly egy késsel többször megszúrta a fizikatanárát.

A Blikk információi szerint a fiú írásában mindenkitől bocsánatot kér, állítása szerint senkit nem akart bántani, ő sem érti, miért borult el az agya, miután a tanárnő hármas osztályzatot adott neki. A jelenleg őrizetben lévő kamasz a leveleket az ügyészséghez juttatta el, és nagyon reméli, hogy a címzettek minél előbb olvashatják. Úgy tudjuk, a korábbi mintadiák a rácsok mögött kifogástalanul viselkedik, az őrökkel és a pszichológussal is maximálisan együttműködik.

A fiatalember tavaly decemberben fizikaórán többször megszúrta bicskájával az 51 éves osztályfőnöknőjét. András az óra előtt jelezte diáktársainak, hogy bosszút áll a pedagóguson, mert egy korábbi órán fizikából közepesre értékelte egy dolgozatát.

– Borzalmas volt az egész. Feltette a kezét, hogy szeretne kimenni a tanárnőhöz, mert mutatni akar valamit, aztán többször megszúrta. Beleült a tanári székbe, és azt mondta, minket nem akar bántani, a véres kést pedig odaadta az egyik osztálytársunknak – elevenítette fel a drámai pillanatokat korábban lapunknak egy osztálytárs. A súlyosan megsérült tanárnőt műteni kellett. A fiú a nyomozási bíró előtt elismerte a tettét, bár állítása szerint a bűncselekmény elkövetésére nem emlékszik.

A hátba szúrt tanárnőt megoperálták, a műtét után felépült és visszaállt a munkába

– Nagyon fontosnak tartom az orvos szakértői véleményt, hiszen ennek ismeretében lehet megállapítani, hogy védencem ügye a büntetőjogi vagy az egészségügyi kategóriába tartozik-e. Sajnos, az irat még nem készült el, legalábbis én még nem kaptam meg – közölte lapunkkal a fiú ügyvédje, dr. Faragó Péter.

A késelő diák a borzalmas tette előtti héten elmondta a szüleinek, hogy az iskolai nyomás miatt állandóan gyomorgörccsel és fejfájással küszködik. Az édesanyjáék kértek is időpontot egy pszichológushoz, aki azonban csak később tudott volna találkozni a fiúval.

Kezelés várhat rá

Abban az esetben, ha a szakértő szerint H. András a bűncselekmény elkövetésekor nem volt beszámítható állapotban, a büntetését nagy valószínűséggel nem a rácsok mögött, hanem az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tölti majd le.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kidobta gyermekét az emeletről: tizenegy év fegyház

info

Tömegbaleset történt az 54-es úton, többen is megsérültek

Mazsi

Áfacsalókat fogtak el NAV-osaink

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!