Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Maga alá szippantotta a vonat a tinilányt és levágta a lábát

Elképesztő: alig fél nappal azután, hogy egy fiatal lányt elgázolt egy tehervonat, ismét a peron szélén sétálgatnak a fiatalok a zuglói vasútállomáson.

T. Rékát szó szerint beszippantotta és a sínekre rántotta az állomáson áthaladó tehervonat menetszele. Most válságos állapotban fekszik az Országos Baleseti Intézetben, a rendőrség pedig keresi a felelőst.

Nap mint nap fiatalok tucatjai sétálnak azon a helyen, ahol egy tehervonat elgázolta csütörtökön kora délután a 16 éves Rékát. A zuglói vasútállomás peronja nem veszélytelen.

A büfé épülete kettévágja a peront, aminek az egyik fele ráadásul felújítás miatt le van zárva. Így kevés a hely az utasoknak. A csütörtöki balesetben azonban nem csak ez játszott közre, hanem az is, hogy megállás nélkül hajtott át egy tehervonat az állomáson. A vasúttársaság ilyenkor mindig előre figyelmezteti a peronon lévőket, ám ez, úgy tűnik, nem volt elég. Rékát szó szerint maga alá szippantotta a mellette elhaladó vonat menetszele.

Sokáig helyszíneltek a rendőrök

„Láttam, hogy előttem sétál egy lány, de mivel jött velünk szemben egy tehervonat, ami felkavarta a port, a szemem elé tettem a kezem. Próbáltam minél jobban lehúzódni a betonfal felé, mert láttam, hogy gyorsan érkezik a szerelvény” – számolt be a -nak Csaba, aki a saját szemével látta a balesetet.

„Egy pillanat műve volt az egész. Amikor mellénk ért a vonat, felnéztem és láttam, hogy a vékony fiatal lányt a menetszél, amit a vonat okozott, beszippantja és lerántja a sínekre. Borzalmas látvány volt! Szegénynek levágta a lábát a vonat… Sokkot kaptam, ezután még órákat töltöttem az állomáson, csak néztem, ahogyan helyszínelnek.”

ripost

Hasonló hírek

Elképesztő: hozzávágott a feleségéhez egy seprűt a balatonlellei férfi, ám ez még nem minden…

Mazsi

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Edit

Kiderült, mi történt ma valójában a Soroksári úton, ahova a TEK is kivonult – Itt van a rendőrség közleménye

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------