Image default
Életmód hírek

Macskáik miatt még a fagyhalált is vállalják

A -20 fokos hi­deg­ben sem ment be a me­le­ge­dőre az óbu­dai er­dő­ben élő három haj­lék­ta­lan.

Három hajléktalan férfi él egy fűtetlen sátorban az óbudai erdőben, ám egyikük sem ment be a melegedőre a -20 fokos hidegben. Ennek oka nagyon egyszerű és szívmelengető: kilenc macskával osztják meg szállásukat. A cicákat az Állatmentő Sereg is segíti, rendszeresen visznek eledelt az erdőbe, és vállalták a jószágok ivartalanítását.

A három férfi saját magának nem fogad el szinte semmit, csak a cicáknak kérnek élelmet és szükség esetén állatorvosi ellátást, melyet természetesen igyekszünk biztosítani

– mondta a Ripost-nak az alapítvány tagja.

Gyönyörűek, egészségesek és jó húsban vannak. Pedig fűtés nélkül, hajléktalanokkal élnek, akik a gondjukat viselik és…

Közzétette: Állatmentő Sereg / Cicás osztag – 2017. január 18., szerda

A hajléktalanok nem árulták el, hogyan sodorta őket az élet az erdőbe, de minden nap becsülettel ellátják szeretett állataikat.

A tél beállta előtt kaptak vízhatlan ponyvát, így a sátraik nem áznak be. Azóta egymást melegítik a takarók alatt, így próbálják átvészelni a telet.

– tudta meg a Ripost az Állatmentő Seregtől.

Macskáik miatt még a fagyhalált is vállalják
Fotó: Facebook

Aki úgy gondolja, hogy hozzá tudna járulni a cicák ivartalanítási és gondozási költségeihez, az alapítvány számlájára történő utalással megteheti. Állatmentő Szolgálat Alapítvány – Az ÁLLATOK SZOLGÁLLATÁBAN! OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524 IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000 SWIFT kód: OTPVHUHB

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Hajmeresztő dumákkal próbálnak csajozni a Soundon

Edit

Szamárral és kecskével utaztak a vonaton

Géza

Jelmezötletek farsangra

info